Arhivă - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Arhivă

Arhivă / 2019 / August

August, 2019
· Vărul primarului Romanescu, înfipt administrator la Transloc SA, e pasibil de o acuzație de fals în declarații! Nu și-a declarat contractele cu Primăria Tg-Jiu! (Dezvaluiri)
· Primarul Romanescu își asigură și al doilea consilier personal! Paraschiv aspiră la funcția de director general (Dezvaluiri)
· Fosta soacră a afaceristului Sarcină, dezvoltator imobiliar în Tg-Jiu! Firma are sediul în dormitorul unui apartament și e pe pierderi! (Dezvaluiri)
· Lecție de control, predată de doi inspectori în Târgu-Jiu: Nicio verificare nu se face cu burta goală ori fără ,,probe’’la purtător (Dezvaluiri)
· Post de șef în Primăria Fărcășești pentru fiul informatorului ,,Romeo”, ziarist plătit cu 4000 de lei lunar, din bani publici! (Dezvaluiri)
· Reorganizarea după Boza(II) Foștii pedeliști, pe cai mari! Liberalul Dobrițoiu, promovat inginer mecanic la Cariera Roșiuța (Dezvaluiri)
· Capotă, GO HOME! Săptămână decisivă pentru managerul Spitalului Județean Tg-Jiu! Raportul ”secret” al ministrului Sănătății și evaluarea activității, punctele terminus ale mandatului! (Dezvaluiri)
· Reorganizare după Boza: Gheorghe numit în locul lui Ion! Șef nou la Cariera Lupoaia, un vicepreședinte sindical promovat la EMC Motru, alt inginer retrogradat la Jilț Sud (Dezvaluiri)
· Lucrări de mântuială la noul stadion! Primarul Romanescu mai aruncă o petardă: ”naționala” lui Mirel Rădoi va disputa meciurile pentru EURO 2021 la Tg-Jiu! (Dezvaluiri)
· Țeapă dată cursanților POSDRU de la Liceul Țicleni miroase a DNA doar până la Craiova! (Dezvaluiri)
· Baraca cu gogoșele a consilierei primarului Romanescu A DISPĂRUT din Piața Centrală! (Dezvaluiri)
· Cartelul Energetic Oltenia, ultimul an și jumătate: 1500 de achiziții din care 700 cu încredințare directă, în valoare de 100.000.000 euro (Dezvaluiri)
· POVESTEA PORCULUI! Vier crescut pe domeniul public într-un coteț improvizat! În incinta stației de epurare a APAREGIO (Dezvaluiri)
· Ciurel și-a deconspirat sursele din CEO! Consilier local PSD și șefi din companie, printre informatori! (Dezvaluiri)
· Eșecul cu nr.2! Postul de secretar al Primăriei Stănești rămâne vacant, jurista tot sub linie (Dezvaluiri)
· Omul lui Manțog! Daniel Burlan, exponentul unor grupuri de interese economice, noua variantă pentru postul de director al CEO. Dosarele ”Masa caldă” și ”Edenred - SNLO”, petele de milioane din CV-ul său (Dezvaluiri)
· De la Bălăeț, fără număr! Achiziția de echipament sportiv, de 70.000 de lei, miroase a ȘMEN! CSM nu cumpără decât pantaloni cu fermoar alb și tricouri ”cu săgeți pe umeri și inserții textile de altă culoare în interiorul mânecii” 😊 (Dezvaluiri)
· Ministerul Energiei raportează că lucrările YDAIL cu CEO se apropie de 90 de milioane de lei! Corupția pe acest palier este însă inexistentă (Dezvaluiri)
· Două Dustere înghit o tonă de combustibil lunar! Se întâmplă la Primăria Padeș, locul unde autoturismele sunt forjate în interes personal (Dezvaluiri)
· LITIGIU! CE Oltenia se delimitează de interlopul din spatele SAFETY SECURITY, dar obscura firma de pază încă se ține de cârca companiei! (Dezvaluiri)