Creţu trage tare la “păcănele”, însoţit de o roşcată - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Creţu trage tare la “păcănele”, însoţit de o roşcată

Creţu trage tare la “păcănele”, însoţit de o roşcată


Editorialistul Costin Creţu a fost surprins vineri, aproape de orele serii, într-o sală de jocuri de noroc din zona centrală a oraşului Tg-Jiu.  Jurnalistul era însoţit de o tânără “roşcată” cunoscătoare a jocului de noroc “Spin to win”, mai cunoscut sub numele de “compot”, sau “fructe”. Jocul e relativ simplu, doar se apasă pe un buton şi se aşteaptă combinaţia câştigătoare. Cei doi au zăbovit mai mult de o oră la “păcănele”, nefiind prea preocupaţi de un eventual câştig sau pierdere, comportamentul acestora evidenţia doar că se simt bine împreună.
Costin Creţu este finanţatorul unui cotidian local şi este recunoscut pentru abordările sale scriitoriceşti atipice peisajului media gorjean. În publicaţia respectivă există o rubrică, “Amanţii Gorjului”, în care s-au făcut speculaţii despre o aşa zisă ibovnică a acestuia. Jurnaliştii au publicat o informaţie despre şeful lor cum că ar avea o amantă înaltă, brunetă, cu părul lung, puţin ondulat, dar au recunoscut, în final, că nu au date concrete în acest sens. Recent, într-un interviu, publicat în acelaşi cotidian, Creţu a recunoscut că este un mare pacatos.
Despre Costin Creţu se ştie că, în urmă cu câţiva ani, a intrat în afaceri şi a părăsit mass-media o perioadă. În prezent este asociat la o firmă de protecţie şi pază cu fostul şef al SRI Gorj, colonelul (r) Ion Făget, iar societatea care deţine cotidianul local figurând pe numele altei persoane.
În editorialele sale Costin Creţu face deseori trimiteri la cugetările filozofului Petre Ţuţea, perceput ca fiind mentorul său spiritual. În acest caz, un citat al marelui filozof se potriveşte perfect situaţiei:  „Cărui bărbat nu-i plac femeile? În primul rînd la iubeşti pentru farmecul lor, şi în al doilea rînd le iubeşti pentru că fac oameni”.
Costin Creţu nu a putut fii contactat pentru a oferi mai multe amănunte despre femeia care-l însoţea, aşa că vă lăsăm pe dumneavoastră să ne spuneţi cine credeti că ar putea fi.

Daniel Dumitriu
daniel.dumitriu@scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  26.04.2010. 07:47

Comentarii

rex
06.03.2013. 13:23

sa ma ******* in aparateeee

forever2008
06.06.2010. 22:47

Nu inteleg de ce va intereseaza viata particulara a domnului Costin Cretu pentru care am toata admiratia .Spre deosebire de altii, dumnealui isi recunoaste greselile cu demnitate.
Domnule Daniel Dumitriu invidia este o oglindă a ceea ce crezi că sunt neputinţele sau defectele tale;Invidia este incapacitatea de a te putea bucura pentru altcineva. Relevă o fractură emoţională manifestată prin neputinţa iubirii aproapelui şi incapacitatea de a înţelege interdependenţele ce leagă fiinţele umane între ele (starea ta de bine mă face şi pe mine să fiu bine, şi invers).
Invidia ascunde de fapt, dorinţa de a te apropia de cel care a reuşit, dar relevă incapacitatea de a înţelege că sensul natural, evolutiv, al acestei apropieri, este de la tine către el şi nu invers. Cu alte cuvinte, cel situat pe un nivel inferior, indiferent despre ce fel de nivel vorbim, dar invidios pe cel de pe un nivel superior şi doritor să fie egalul lui, îl „trage” pe acesta în jos, în loc să urce el.
Invidioşii nu se bucură atât de propria lor fericire, cât mai ales de nenorocirea altora.
citat de Agathon

King
01.06.2010. 15:49

un angel radios

Geo
26.04.2010. 10:45

Eu cred ca tanara juna este "Roscata lui Bote" sau Sexy Gorjeanca dar ar putea sa fie si Zana Maseluta.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: