Cuplul Bălă & Boitor îşi dă cu stângul în dreptul - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Cuplul Bălă & Boitor îşi dă cu stângul în dreptul

Cuplul Bălă & Boitor îşi dă cu stângul în dreptul

Mai marii Penitenciarului Tg-Jiu au reinventat legile penale – o persoană poate răspunde pentru faptele alteia. Uluitor, nu? Asta demonstrează că în instituţia de pe V.Alecsandri se poate orice.
Siparezul a dispărut de pe blogul culegătorilor de scame de pe umărul lui Bălă, dar a apărut Ciuri Buri. Dacă nu ştiţi cine e, vă spunem noi.
Dorinel Boitor îşi face bagajele pentru că pe 31 iulie îi expiră împuternicirea şi cică s-ar pregăti Alin Popescu.

Iarăşi despre Bălă
Informaţiile venite dinspre Penitenciarul Tg-Jiu dovedesc faptul că instituţia e condusă după ureche. Ce lucrări şi misiuni speciale fac cei doi directori Constantin Bălă şi Dorinel Boitor de sunt recompensaţi lunar cu sporuri de 50% doar generalul de la ANP poate şti. Dar, că tot povesteam în numărul trecut depre legătura dintre directorul împuternicit la Tg-Jiu şi generalul de la ANP, Ioan Băla, iată informaţii concrete: în anul 2007 în luna februarie s-a organizat concurs pentru ocuparea funcţiilor de ofiţer şi agenţi în cadrul birourilor prevenirea criminalităţii ( fosta SIPA ) în toate penitenciarele .Au fost constituite două comisii - una pentru ofiţeri şi alta pentru agenţi.
Preşedintele comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiilor de ofiţeri, surpriză, a fost actualul director general al ANP chestorul Ioan Băla.
Soţia lui Constantin Bălă, Lucia Camelia fiind agent cu studii superioare  economice s-a înscris pentru ocuparea funcţiei de ofiţer la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, însă nu a promovat acest concurs. Cu toate astea, chestorul Băla nu şi-a lăsat apropiaţii la greu şi în calitate de preşedinte a redistribuit-o pe Camelia Bălă la Penitenciarul Timişoara ca  ofiţer BPCT, unde, la acea vreme, actualul şef al ANP era director.
După aproximativ un an, mai exact când Băla a preluat şefia ANP, a aprobat transferul acesteia la Pelendava.
Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu alţi apropiaţi a actualului director general, Camelia Bălă nefiind singura persoană redistribuită după ce a picat examenul. O altă rudă a lui Costică Bălă, adică fina acestuia, Doina Ciotir, a fost redistribuită, după ce a picat concursul, de acelaşi Ioan Băla. Ciotir a participat la concurs pentru ocuparea funcţiei de ofiţer la perevenirea criminalităţii la Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova, iar după ce a picat examenul a fost redistribuită ofiţer la prevenirea criminalităţii chiar la Administraţia Naţională a Penitenciarelor. După numai un an generalul ANP a aprobat transferul acesteia în locul pentru care candidase, adică la PMT Craiova. Acum, fina lui Bălă, ocupă o funcţie de conducere - şef serviciu educaţie – tot fără concurs, prin împuternicire şi a beneficiat, recent, de spor de 50% pentru „ lucrări de exceptie”(!) .

Cu mai puţin de o lună...
... înainte de a-i expira împuternicirea, adjunctul Dorinel Boitor, cel care răspunde de pază şi regim penitenciar, a comis-o. Prea bine pregătit în domeniu, doar de aceea a şi fost împuternicit director, i-a pus pe deţinuţii şefi de cameră să semneze un aşa zis angajament că pentru orice neregulă depistată în celule vor răspunde direct. Adică, Boitor reinventează legislaţia, la puşcăria Tg-Jiu nu mai e valabil principiul „fiecare răspunde pentru faptele sale”? Oricum această măsură nu poate fi valabilă, în realitate, oricare dintre deţinuţi putând să o conteste. Cert este că pe final de mandat Boitor şi-a arătat încă odată profesionalismul. De la 1 august, se prefigurează că postul lui Boitor va fi preluat de un alt „specialist” în domeniu, Alin Popescu. Dar că tot veni vorba de specialişti, l-am omis pe cel mai mare dintre ei, Constantin Bălă. Personajul, dovedind încă odată că pentru el managementul nu e decât literatură de slabă calitate, a dorit să lase totuşi ceva în urma sa, la Penitenciarul Tg-Jiu, după ce va fi împuternicit prin alte locuri de prietenul de la Bucureşti, şi a schimbal burlanele de la straşina instituţiei. Nu mai contează că acestea fuseseră schimbate în urmă cu puţini ani, dar fără ca aceste să fie înlocuite probabil că instituţia nici nu mai putea funcţiona. Totuşi, cu acei bani nu era mai bine să plătească texele la maşinile puşcăriei, că tot se plâng şoferii că nu au rovinietele platite?
Pentru liniştea lui Bălă, chiar dacă l-a pierdut pe aparătorul său de pe bloguri, Siparezul, a apărut un altul, Ciuri Buri – cică ar avea ceva legătură cu Cîrţînă, cel de la BPCT de la Craiova, adică tocmai personajul care a sunat la redacţie cu ceva timp în urmă, deranjat de unele comentarii. Povestim mai multe data viitoare.

Claudiu MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  09.07.2010. 07:06

Comentarii

veverita
13.02.2012. 19:27

intradevar viata ii place doamnei doina dar si curvisagul .

aburika
14.07.2010. 17:37

daca ai fi intr-adevar bine informat si nu doar rau intentionat, ai fi putut afla ca Doina Ciotir a luat examenul la Craiova (unde a si dat) si s-a transferat la Bucuresti pentru o perioada din ratiuni numai de ea stiute (oricum nu pentru ca n-ar fi luat examenul-poate pentru ca ii place viata, dar asta este altceva). la fel nici nevasta lui Bala nu a picat examenul la Craiova, pentru simplul motiv ca n-a dat examen la Craiova (cel putin nu pentru BPCT).
dar ce sa-i faci, cand te bazezi doar pe barfe, nu poti sti multe.

martin
13.07.2010. 13:07

Pop ESC uuuuuuu a linnnnnn

morgan
12.07.2010. 21:43

popescu alin????

limbenstein
09.07.2010. 12:32

acu vom vedea cine e mai tare neamul lui Toc ori neamu lu Popescu cine stie Alin+Boitor chestii socoteli

tuta
09.07.2010. 10:45

Popescu Alin e pedepsit de anp anul acesta cum se poate pune director sau imputernici ce acolo e unitate de militari sau aprozar nu va fi el ori nevasta lui cu nume angelic atunci ne ducem dracu facem penitenciar de familie .

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: