Relaţia extraconjugală a „generalului” ANP, speculată la Penitenciarul Tg-Jiu - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Relaţia extraconjugală a „generalului” ANP, speculată la Penitenciarul Tg-Jiu

Relaţia extraconjugală a „generalului” ANP, speculată la Penitenciarul Tg-Jiu

Apar veşti nu tocmai bune pentru conducerea Penitenciarului Tg-Jiu, după dezvăluirile din Scandal de Gorj: surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) ne-au declarat că în scurt timp o comisie de anchetă va sosi pe moşia lui Bălă şi Boitor pentru a controla activitatea acestora; unele aspecte grave despre ce se întâmplă în Penitenciarul Tg-Jiu şi nefăcute publice încă au fost sesizate şi la vârful Ministerului Justiţiei; o anchetă va veni şi la sindicatul Solidaritatea, sponsorul chermezelor de la restaurantul Jiul; totuşi, cea mai urâtă veste pentru cuplul Bălă& Boitor este aceea că ANP caută manageri iar ei nu prea îndeplinesc criteriile.

Povestea de iubire  a „generalului”  revine în actualitate
Deocamdată, până vor demara toate controalele şi până ce acestea vor fi definitivate, dinspre Penitenciarul Tg-Jiu curg informaţiile cu şi despre personajele care cică fac legea în instituţia de pe V. Alecsandri, 23.
Ascensiunea sau, dimpotrivă, decăderea unora are la bază influenţa pe care o are o focoasă brunetă, ofiţer de penitenciar, asupra mai marelui de la ANP, Ioan Băla. Mulţi din cei care mai sunt în prezent „cu grade” în Penitenciarul Tg-Jiu şi-au păstrat posturile în funcţie de cum i-au intrat în graţii doamnei ofiţer Oana. Cine este Oana şi de ce e alintată de către colegi „bruneta focoasă”, mai tot poporul din penitenciare ştie. De fapt, ăsta pare a fi micul „secret” al directorului general al ANP – un copil cu Oana, pe când Băla era director la Penitenciarul din Timişoara şi gorjeanca proaspăt angajată la puşcăria de pe Bega.

Enache, una din victime
Aventura extraconjugală a „generalului” Băla, ţinută la secret,  pare să fie moneda de schimb pentru influenţa pe care o are Oana asupra sa. Surse penitenciare afirmă că Gheorghe Enache, fostul director al Penitenciarului Tg-Jiu, a plătit cu funcţia faptul că a îndraznit s-o...supună pe Oana atenţiei comisiei de disciplină, pentru „neînsemnatul” fapt că ar fi introdus telefoane deţinuţilor. Pentru îndrăzneala de a o fi deranjat pe mama fiului directorului general al ANP, Enache s-a trezit aruncat tocmai la Ploieşti, la finele lui ianuarie a.c.
Ca să nu dea naştere bănuielilor, în momentul schimbării lui Enache, Oana fusese deja mutată la Craiova, chipurile pentru susţinerea unor studii postuniversitare.
Pe culoarul lăsat liber de Enache, Băla l-a aruncat repede pe prietenul său Bălă, numit pentru a cincea oară într-o funcţie de conducere, fără concurs, demis de fiecare dată pentru „performanţe” manageriale deosebite.

Liderul de la Solidaritatea în graţiile ANP

Sponsorul cuplului directorial de la Penitenciarul Tg-Jiu, Bălă&Boitor, liderul sindicatului Solidaritatea, Florin Şchiopu, a trecut şi el de câteva ori prin comisia de disciplină a instituţiei, însă datorită prieteniei cu directorii a scăpat de fiecare dată, devenind ulterior membru al comisiei respective, chiar dacă cu câţiva ani în urmă a tras cu arma în rastelul unităţii, aspect considerat destul de grav în mediul cazon. Şchiopu se bucură de susţinere la vârful ANP şi datorită relaţiei de slugărnicie faţă de Oana, fosta amantă a marelui şef Băla. După ce a golit contul sindicatului achitând notele de plată la chefurile de la restaurantul Jiul, paharnicul Şchiopu se pregăteşte să încaseze un spor de 50%, fiind propus în acest sens de prietenii de şpriţ Bălă& Boitor.
Mai multe despre familiile născute să lucreze la Penitenciarul Tg-Jiu şi despre performanţele manageriale ale lui Constantin Bălă, mai ales în domeniul burlanelor, în numărul următor.

Claudiu Matei
claudiu.matei @scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  10.06.2010. 10:29

Comentarii

craciun
28.07.2010. 00:04

TOATE COMENTARIILE DE MAI SUS SUNT ADEVARATE. OANA,ESTE UNA SI AMARATA.CELELALTE OARE NU LE STIE NIMENI?

stone562
22.07.2010. 15:56

fetle de mai sus sa nu.i mai duca grija lui filis ca v.a trai bine si fara serviciul de acolo...

bad boy
23.06.2010. 22:40

ma fratilor ce treaba am eu cu voi lasati-ma in pace,eu sunt o victima colaterala a acestiu sistem(penitenciarul tg-jiu)dar cn nu are loc de mn,inseamna ca sunt un pericol pentru ei si sa ii fereasca sfantul,ca eu mai am puscarie de facut,sa am putere vreodata ca atunci o sa simta ei pe pielea lor ce inseamna munca in penitenciar nu sa frece menta "la gorjenul"toata ziua.asa ca nu va mai legati de numele meu.sunt si o sa raman cu steagul sus.este primul si ultimul mesaj pe acest sait.asa ca nu mai vorbiti de numele meu,sunt si o sa raman un bad boy oriunde,tineti-va odraslele in frau ca eu tot am sa vi le calc:))posed 19 cu 5 bile

anonim 13
17.06.2010. 23:44

Barbuica,ai auzit ce ti-a zis sefu-semneaza cu numele intreg sa nu mai existe confuzii-daca tot il sustii atit pe nasul Toc!

eeeeeeeeee
17.06.2010. 23:14

macar treceti numele corect

C. Predoiu
16.06.2010. 22:48

Filis,in curand va pleca Ragea.In locul lui ai sa vii tu.Vreau sa devii seful lui Ungureanu si sa faci cu el ce face el cu tine acum.Te rog sa nu uiti ca tot el te-a detasat disciplinar si la Aiud.
Ma bazez pe ,,profesionalismul,, tau FILIS !

ina
16.06.2010. 19:16

Iubitiva mult si tineti tare de Oana sa no fure somnul si so duca la alt penitenciar

puls
16.06.2010. 19:13

Pentru cei care nu au mai vazut femei Oana e numai buna.

moni
16.06.2010. 18:01

Hillary, poti trece la aparat, daca tot cunosti viata sexuala a oamenilor sau poate vrei si tu celalalt pantofior sa/l sugi pe acela, chiar daca generalul ar fi pervers nu cred ca ar strica orzul pe o gasca precum esti tu.

OBAMA
15.06.2010. 20:47

Daca Filis in visele sale se gandea sa-i sarutai genunchii brunetei focoase ,il pot ajut ! Nu pot sa-i aduc genunchii respectivi,dar mai am un pantof al respectivei si alte obiecte de vestimentatie ce se pot suge ! Astept un semn de la tine FILIS !

ana
15.06.2010. 20:42

Fifi a fost in concedeu in Grecia,dar nu la plaja.El a vandut seminte ,cu banii castigati a luat 3 masini pe care a platit in total 1000 de euro, Una a vinduto la taticul lui cu 5000 de euro,naspetul cu numere de Bulgaria ce se traduce ca ochiul lui RA de la Wc ( PA-----BB ),sau PA----- Boul Baltii si cu motor de 3000 cm a pastrato,iar a 3 a a duso inapoi la leasing !

Hillary Clinton
15.06.2010. 20:21

Mai FiFi ce ai tu cu viata extraconjugala a generalului” Băla ? Esti cumva sotia lui ?Pe tine trebuie sa te intereseze activitatea profesionala a generalului” Băla ! Ce, te mira faptul ca ar putea avea o relatie extraconjugala ? Uiti ca si Bill Clinton a avut o Monica Lewinsky care se juca cu trabucul ?Eu cred ca daca nu o sa te potolesti, generalului” Băla o sa ramana fara Monica (Oana),iar tu o sa ramai sa te joci cu trabucul respectiv !!!
Poate in acel moment o sa fii si tu SATISFACUT si sa nu mai auzim de nemultumirile tale!

mama
15.06.2010. 19:26

Pufica,RA este zeul soarelui in mitologia...dar tu stii ,iar daca te uiti dupa ochi prin WC-uri,ai o problema,te respect oricum pentru ca mi-ai fost candva simpatic,tu poti mai mult,poti fi mai infect asa ca ,da-i bataie!

eu
15.06.2010. 13:59

Porcul râmă,dar râma nu porc.

V.B
15.06.2010. 13:26

Îl vrem pe domnul ŢOC director la pază la puşcărie că el e singuru care poate pune ordine vrem directori din unitate care nu ne fac rău ca să fie ei văzuţi bine la bucureşti şi să ia premi în bani

pufi
15.06.2010. 13:24

Filis sa inteleg ca numarul de la masina ta vrea sa insemne ,,ochiul lui RA de la Wc,, ?

san san
15.06.2010. 11:44

PUFI,daca nu ai fi baut cerneala la scoala ai sti ca PA se citeste RA si BB se citeste VV in limba bulgara,dar tu citeai la scoala la lecon de francais EXACT CUM SE SCRIE si la cit alcool ai in capatina aia mare nu pricepi ca nu ai scoala cita vacanta a avut BOUL BALTII si ca faci frectii la picior de lemn,odata cu disparitia ta,se va asterne o mare liniste,iar tu vei pescui linistit in ape tulburi si te vei gindi pe cine sa mai imbirligi si ce aiureli si reclamatii mai aruncai prin unitate ca sa pari util,intr-o lume in care esti si tu ,e o mindrie sa fii BOU.Pricepi ceva din asta?Daca nu stii si seria de la motor,degeaba!Concentreaza-ti energia creatoare pentru munca la penitenciar,unde...ai aport zero.Ma gindesc cine-ti scrie emanatiile cerebrale,ca ma indoiesc de faptul ca tu stii a scrie corect intr-o limba si a aseza cuvinte intr-un spatiu dat,fie el si pe un site.Vezi ca au adus pulpe din Olanda peste drum!Ce-ti mai plac fitilele...

Pufi
15.06.2010. 10:28

Noua porecla a lui Filis este-BOUL BALTII !
Numarul sau de masina PA------BB asta vrea sa insemne: PA BOUL BALTII!

cupidon
14.06.2010. 12:43

Oana lui Paul ii e tare dor de tine si te asteapta ca si-a luat audi si aveti mai mult spatiu sa va iubiti mult si bine

ana
14.06.2010. 10:15

Pai Filis ori facea afaceri cu hotii ori avea pantofii rupti?Nu se leaga!Avea si ciorapii rupti ,dar nu stiti voi si avea si camasa rupta bucati pe dedesupt.Cum avea pantofii rupti daca si-a luat trei masini in trei ani si isi face casa si a fost in concediu in Grecia?Cred ca Filis fura hoti si ii vinde la oameni cinstiti!

mama
14.06.2010. 10:10

Draga inventator al numelui FIFI,du-te la balta si bea apa calda si te du si mai da ciocane la roata trenului si mai bea tuici si fa-ti poze cu pestii in brate ca doar ei sunt la nivelul mataluta si numara-ti pedepsele si te du sa-ti iei pulpe stii tu de unde si trimite stii tu pe cine ca vremea ta a trecut si vei pleca si nu-si va mai aminti nimeni de tine si de lubenitele tale.Pa si pu.La revedere.Si daca vrei sa spargi familii,sparge-o pe a ta.

ologel
13.06.2010. 02:01

Domnule Claudiu Matei,vreti sa ne stricati jmecheria tocmai acum cand suntem pe VAL?

eu
12.06.2010. 21:18

O cunosc pe Oana si nu e fata rea si nici proasta, s-a folosit de o asa zisa relatie cu un sef s-o lasati in pace ca prea cereati o bucata, v-ati distrus familiile, v-ati devastat casele pentru o femeie care va trata ca pe niste gunoaie, cum de altfel dovediti ca meritati.

eu
12.06.2010. 20:52

Nea Enache, te rog frumos sa incetezi, mi-aduc aminte cand plangeai cu scrisorica-n mana, *******i tare frica iti era ca Oana sa n-o dea in presa. Si ce romantic mai scriai brunetei focoase.......

simi
12.06.2010. 20:44

Draga Fifi, vreau sa iti spun ca ne mira inversunarea cu care inca o urmaresti pe Oana. Imi aduc aminte ca singurul tau comentariu la sedinta de bilant a serviciului educatie (unde erai un amarat de subofiter ce cersea mila hotilor ca are pantofii rupti si are nevoie de bani) a fost legata de visele tale ca-i sarutai genunchii brunetei focoase si ca pentru ea iti vei distruge familia. Eu o inteleg, nu avea cum sa placa un distrus frustrat. De ce nu o lasi in pace? Mai roaga-te de ea, poate........o sa-i placa milogii.

scradi
12.06.2010. 19:25

Schiopu e problema,cat timp va fi acolo nici un director nu e bun,el face regulile si ceilalti nu misca in front,bravo lui.Nici nu exista corrrruptie.Acum,dupa ce a luat 4 si ceva la ultimul examen de trecere in corpul ofiterilor e preocupat de cariera si succesul contracandidatului sau Popa Marius care a promovat si Schiopu il vrea manager .Cita meschinarie.Domnule director general,cand ,mai plecati din tara sau in concediu lasatil pe Schiopu la comanda ANP ca e cel mai bun si se intelege bine si cu domnul Ioanitoaia si poate il controleaza pe Eneche cat sunteti plecat si ii mai da o sanctiune ca sa va bucurati dvs ca va ies planurile manageriale.

Filis George
12.06.2010. 00:33

Daca sunt pe mina cu jurnalistul Matei,cum se face de publica aceste comentarii mizerabile despre mine,pe care unii au marea satisfactie sa le faca,sa se distreze ,sa discrediteze un om numai de dragul de a se juca pe tastatura PC-ului,care e logica acestei ecuatii descoperite de cei care ma blameaza sub diverse nume ?Nu mai aveti loc de Filis?Nu mai puteti dormi,e problema voastra.Demonstrati-va acuzatiile si jos palaria,daca nu ,distrati-va in continuare,poate asta e singura plecere care v-a mai ramas si atunci va inteleg.Multumiri.

eu
11.06.2010. 19:32

Schiopu a sustinut examen pentru un post de ofiter si a luat nota sub 5!

cititor
11.06.2010. 15:46

Am citit bine?Filis are copil cu Oana sau generalul?Aud?

Filisel
11.06.2010. 13:47

mai Filis cat te mai cobori?
Asa pervers si nenorocit ai ajuns?
Vorbeste frate de viata profesionala a cuiva, acuza-l de ce vrei tu, chiar daca nu a facut, dar cum poti fi atat de ordinar?

chelu
11.06.2010. 11:47

Va rugam sa nu va luati de Schiopu,e UN... SFANT.Cel mai corect om din sistemul penitenciar mondial.Nu are nicio sustinere e puternic el asa din firea lui si are o cultura de neinchipuit,desi e deocamdata...agent.

vali B.
11.06.2010. 11:36

Stiti care e problema?adevarul supara si doare,dar TOC ramane in continuare cela mai tareeee!

serghei gor
10.06.2010. 23:11

D-le Director General nu mai veniti la Targu-Jiu probabil cunoasteti ce incomptenti ati imputernicit aici si cati bani cheltuie ANP-ul si implicit statul roman cu incompetentii imputerniciti, va rugam nu mai veniti.
Avem un alt sfat pentru d-voastra cel mai bun prezentativa demisia de onoare.
Si pentru e.d. am scris cu litere mici ca insusi tu e.d. esti un om mic, fara coloana un pupincurist inascut uitate in oglinda dimineata si vezi cand esti de lingau.

lica
10.06.2010. 18:21

Iubirea,doar iubirea iti da speranta sa traiesti,numai iubind si din iubire pe dusmani poti sa ii mazilesti,FOCOASO ne e dor de tine si de povestile tale de dragoste si de felul in care te laudai cu OMUL si cu ce puteri aveti voi dupa ceva clipe in doi...NASPA MOMENTUL!

E.D.
10.06.2010. 11:21

Mizerii!!!!!!Imi pare rau ca lucrez cu oameni fara pic de decenta, de demnitate, oameni imorali care nu stiu decat sa tarasca numele altora prin noroaie.
Acestia sunt adevaratii incompetenti, cei care trimit la ziare lucruri mizerabile, oribile si , multe dintre ele, neadevarate.
Domnilor si doamnelor din penitenciarul Tg Jiu, va rog sa va faceti treaba profesionist, sa va uitati in curtile dvs si nu mai faceti de rusine numele unor oameni care au muncit si muncesc din greu si bine.
Se vede ca nu aveti de lucru, de aia aveti timp pentru asemenea siretlicuri, pentru barfe ieftine si pentru distrugerea imaginii unor oameni, a penitenciarului Tg Jiu si a A.N.P..
Rusine celor care procedeaza asa.
Pacat ca nu scrieti despre chefurile pe care le faceti voi, despre faptul ca multi ajungeti acasa pe cinci carari, despre relatiile extraconjugale pe care le aveti, despre faptul ca nu aveti obiectul muncii, dormiti in birouri si vizualizati site-uri de jocuri sau chiar mai deocheate de atat.

P.S. Imi cer scuze fata de colegii care chiar muncesc si isi fac datoria, si mentionez ca acest comentariu se refera doar la cei care sunt o rusine pentru sistem.
Domnule Director general, va rugam sa veniti la aceasta puscarie care se scufunda pe zi ce trece. Eliminati marinarii care nu vor sa mentina unitatea pe linia de plutire, eliminati marionetele altora care denigreaza imaginea unei institutii si a unor oameni.
Voi reveni.
Cu stima,
Un angajat satul de minciuni si mizerii.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: