Dănutza dixit: „De 8 Martie mi-am făcut cadou divorţul” - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Dănutza dixit: „De 8 Martie mi-am făcut cadou divorţul”

Dănutza dixit: „De 8 Martie mi-am făcut cadou divorţul”

Povestea de dragoste, total neprofesională, dintre inspectorul Omniasig Cornel Plăcintescu şi o clientă a societăţii de asigurare, inserată săptămâna trecută în paginile publicaţiei noastre, poveste care a dus la destrămarea unei căsnicii după cum spune soţul femeii, a stârnit dorinţa acesteia de a-şi exprima punctul de vedere, paradoxal nu despre infidelitatea de care este acuzată, ci faţă de cel care i-a fost aproape şapte ani consoartă.
Daniela (încă) Diaconu, după cum chiar ea se semnează, a trimis redacţiei un drept la replică în care se referă doar tangenţial la subiectul articolului nostru, adică relaţia amoroasă dintre ea şi Plăcintescu, dar îl ia ca ţintă  pe soţul Adrian, aruncând asupra lui un dispreţ care te face să te întrebi de ce anume s-au căsătorit, de ce au stat şapte ani împreună şi au mai făcut şi un copil, dacă împricinatul a fost de la început un sărăntoc violent şi pasionat de jocurile de noroc. Despre „Ursy” şi „Danutza”, adică ea şi Cornel Plăcintescu, niciun cuvânt, aşa că, ţinând cont şi de conţinutul mailurilor prezentate săptămâna trecută, fiecare îşi poate folosi imaginaţia şi ghicii adevărul.

„Vă scriu acest mail, prin care vă cer dreptul la replică ,în urma celor apărute în ziarul dvs la adresa mea, cu toate că elegant şi etic din partea dvs ar fi fost să ascultaţi părerile ambelor părţi implicate înainte de a scrie această poveste siropoasă.
M-am căsătorit cu Adrian Diaconu în urmă cu 6 ani şi jumătate, într-una din faimoasele festivităţi organizate de primăria Tg jiu la Poarta Sărutului la trecerea dintre ani. Părea o frumoasă poveste de dragoste între 2 tineri care porneau împreună în viaţă, visând să mute munţii din loc. Părinţii mei aveau un apartament cu 2 camere pe care ni l-au pus la dispoziţie după căsătorie şi în care am locuit împreună cu fetiţa noastră până acum o lună.
Să nu vă imaginaţi că acest LOVE STORY a durat foarte mult. După ceva timp am descoperit că bărbatul împreună cu care îmi făcusem speranţe şi vise avea un viciu ....jocurile de noroc. Locul preferat........PLAYBOY! Am crezut că e doar o “dambla” a soţului meu, ceva trecător şi că totul va reveni la normal. Zilele treceau  şi soţul meu devenea tot mai atras de “păcănele” şi părea să se simtă foarte bine pierzând din ce în ce mai mulţi bani în această practică.
Am încercat în nenumărate ocazii să îi explic soţului meu că această practică nu ne va aduce nimic bun în viatza noastră, ba din contră ne va ruina. Am apelat chiar la serviciile unui renumit medic psihiatru din Tg Jiu ,care s-a oferit să îl ajute să trateze aceasta dependenţă. Soţul meu i-a spus medicului că e “nebun de legat şi că el nu e dependent de nimic”.
Zilele treceau şi din casa familiei Diaconu au început să dispară diverse lucruri ,cum ar fi:aparat de fotografiat-în val de 18 mil;camera video;sistem home cinema,telefoane mobile,etc,pe care soţul meu le vindea în diverse locuri şi banii (pe care el pretinde că îi folosea în scopul achitării utilităţilor)erau jucaţi la “maşinuţe”.
Spre deosebire de soţul meu care “bate câmpii rău de tot” eu chiar am mortori care pot confirma în orice moment apucăturile neortodoxe ale presupusului încornorat. Imaginaţia-vă că soţul meu a băgat la maşinuţe, într-o singură noapte...3600 lei.De unde?.......Din încasările strânse în ziua respectivă de la clienţii societaţii la care lucra.
Aceste lucruri se întamplau frecvent în familia noastră şi vreau să vă spun cu mâna pe inima că în momentul în care ajungea acasă, după o partidă de poker electronic, începea coşmarul:am fost bătută în nenumărate rânduri de Adrian Diaconu şi scoasă afară din casa mea în miez de noapte spunându-mi:” Până dimineaţă îmi trebuie ...x..lei.Vezi de unde faci rost că te joc în picioare. Bag cuţitu-n tine dacă vi fără ei.”
Martori pot fi parinţii mei şi câţiva prieteni care s-au trezit cu mine la uşa lor, în miez de noapte cerându-le ajutorul.
Cel mai tragic lucru este că toate aceste bătăi aveu loc sub privirea îngrozită a fetiţei noastre, care şi acum tremură când aude doar de tatăl ei.
Răbdarea mea a ajuns la o limită,şi am hotărât ca pe 8 martie să-mi fac un cadou de ziua mea si am hotărât să scap de viaţa de coşmar pe care am dus-o  aproape 7 ani lângă acest om.Interesant a părut faptul că Diaconu a părut sa fie de acord cu decizia mea,şi pe data de 13.03.2010,şi-a strâns trăistuţa(mai mare decât cea cu care a venit în acestă căsătorie) şi a plecat la mama sa la Petroşani.
Peste doar câteva zile ,mai bine zis pe 17.03.2010,s-a întors la fostul domiciliu conjugal,pătrunzând în casă prin spargerea uşii. A urmat un circ de nedescris..........
Mi-a violat adresa de mail si a descoperit după cum spune el :dovezi incontestabile ale faptului că eu am o relaţie extraconjugală cu un coleg de breaslă”.
Ce alt motiv putea să găsească un om care nu are nimic pe lumea asta,care până la 38 de ani nu a făcut altceva decât să “toace banii munciţi de alţii” şi să fie întreţinut şi tolerat prin diverse familii.Acest om a avut o casă,pe care a vândut-o după moartea tatălui său  şi ce credeţi că a făcut cu banii??????????/...........Vă las să ghiciţi!Să nu vă gândit prea mult,că e simplu.
După circul de pe 17,am încercat să mă întorc acasă  pt a-mi lua actele  şi câteva lucruri personale şi a sărit să mă bată.Credeti_mă că am urcat cu poliţia şi 4 mascaţi după mine ca să pot sa îmi iau hainele mele şi ale fetiţei.
Stimate domn sunt a doua nevastă care-l lasă!Credeţi-mă că nu de bun ce e!
Acum că Diaconu nu mai are nimic de pierdut.........s-a gândit că e mai bărbat dacă îşi târăşte prin noroi  viitoare fosta soţie şi implicit copilul.
A fost interesant că a venit să spună ce victima e el saracuţul dar se pare că omis să vă dea nişte mici detalii din viaţa noastră aşa cum a fost ea.
Acum stă ca şobolanul fără gaze şi curent în casa părinţilor mei din care eu am fost alungată împreună cu fetiţa mea în seara de 17.03.2010.Vă imaginaţi că nu are bani să-şi cumpere nici mâncare dar aminte să-şi plătească şi utilitaţile.......
Asta e cruda realitate........
Vă mulţumesc.


DANIELA DIACONU(încă)”Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  18.04.2010. 23:55

Comentarii

mihaela
22.04.2010. 21:44

foarte bine i-ai facut dana chiar daca este adevarata si infidelitatea si da-l afara din casa parintilor tai protejeaza-ti copilul de un asemenea animal.colega de faculta.

cosmin
21.04.2010. 09:29

adrian , nu a stiut sa fie un om responsabil.
sotia lui impreuna cu parintii ei au crescut fata si au realizat tot ceea ce au.
fiecare are drumul lui in viata si el ar trebui sa inteleaga asta.

o prietena de familie
19.04.2010. 17:44

dana nu l-ar fi inselat niciodata pe adi.astea sunt scornelile lui acum cand a realizat ca o pierde.e disperat.nu a crezut vreodata ca ea va avea curajul sa ia viata in piept singura,si sa divorteze de el.
apropos de ce zice CUNOSCUTUL familiei, daca el nu incepea cu tambalaul...poate nici nu se afla ca se despart.

milette
19.04.2010. 17:34

asa zicea diaconu si de prima ,ca a fost o curva.
la el toate erau curve.el o fi vreun sfant.diaconu nu are dovezi cu care sa o incrimineze pe d-na.e doar un palavragiu

romul
19.04.2010. 08:28

poate ai dreptate in legatura viata voastra de familie.dar noi,, vorbeam,,de viata ta extraconjugala,de ce nu a ti divortat si tu si placintescu mai inainte si atunci era alta poveste.acum doar te justifici pentru faptul ca ai fost curva.oricum ramane cum am vorbit.nu mai calcam pe la omniasig.

un cunoscut
19.04.2010. 08:08

spalarea rufelor in public nu aduce lucruri bune in viata nimanui, dar daca domnul si doamna diaconu considera ca asa vor rezolva sirul problemelor atunci se inseala .
femei batute de soti risipitori la jouri de noroc am mai inatalnit dar si tu sa pici in capcana unui PLACINTAR care trebuie sa recupereze de la tine o CARUTA DE BANI denota un grad maxim de naivitate feminina si profesional, doamna dupa cum spune activand intr-o societate de asigurari doar nu spera ca va scapa de DEBIT. sau poate a orbito dragostea!?

va recomand ceva pentru ca va cunosc pe amandoi !
lasati mizeria asta din presa si stati la o masa ganditi cu mintea cum sa va despartiti ca doi oameni maturi pentru ca sunteti MAMA si TATA .
viata nu se termina aici - aveti un copil superb
d.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: