Maria Moţa locuieşte moca într-o casă de 136 mp, de la RAAPPS - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Maria Moţa locuieşte moca într-o casă de 136 mp, de la RAAPPS

Maria Moţa locuieşte moca într-o casă de 136 mp, de la RAAPPS

Pedelista Maria Moţa se poate lăuda că este printre puţinele femei politician din Gorj la care orientarea politică i-a satisfăcut pe deplin aşteptările şi ambiţiile ea ajungând în prezent să conducă o agenţie guvernamentală ce-i conferă statut de secretar de stat şi beneficii pe măsură.
 Gorjeanca este preşedinţa Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi şi la un simplu search pe internet îţi dai seama că funcţia nu o prea solicită pentru că agenţia nu se poate lăuda cu o activitate asiduă într-o ţară în care oamenii sunt preocupaţi de lipsa locurilor de muncă cu mult mai mult decât de o presupusă discriminare între sexe.

Cu toate că am putea trăi şi fără agenţia condusă de către Maria Moţa aceasta este tratată totuşi cu importanţa cuvenită unui preşedinte de agenţie guvernamentală şi se înscrie pe lista celor care sunt întreţinuţi aproape în totalitate de către stat primind case de la RAAPPS pentru chiria cărora nu trebuie să scoată bani din buzunar dar şi salarii pe măsura „muncii depuse”.
Maria Moţa ocupă în Bucureşti o locuinţă de serviciu în suprafaţă de 136 de metri pătraţi şi nu chiverniseşte atunci când vin facturile de chirie şi întreţinere pentru că statul îi oferă 1550 de lei lunar să-şi achite cheltuielile. Cu un salariu ce ajunge la 5000 de lei şi fără grijile cotidiene ale omului de rând, Moţa şi-a achiziţionat bijuterii în valoare de 7000 de euro, a economisit bani pentru zile negre depunând într-un cont 28.300 de euro şi şi-a ajutat şi o rudă ajunsă la ananghie împrumutându-i suma de 25.000 de euro.
Deşi în prezent este singurul politician gorjean care ocupă o funcţie cu rang de secretar de stat, Maria Moţa şi-a început modest cariera ca avocat în Baroul Gorj însă şi-a dat repede seama că mai bine pledezi într-o cauză politică într-un partid aflat la guvernare decât într-una banală în faţa unui complet de judecători. S-a înregimentat în PD-L şi a ajuns preşedinte a Organizaţiei de Femei a PD-L Gorj şi, odată cu această funcţie, au început să vină şi altele mai importante: consilier personal la Primăria Municipiului Bucureşti, în mandatul pedelistului Adrean Videanu; consilier judeţean în Consiliu Judeţean Gorj şi cadru didactic la Uiniversitatea „Constantin Brâncuşi”.
În septembrie 2006, Mariei Moţa i s-au recunoscut meritele de partid şi a fost numită, pentru prima dată în cariera sa, preşedinte la Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi, post pe care l-a ocupat până în primăvara lui 2007 când nu s-a mai simţit capabilă să continue pentru că PD-L tocmai fusese scos de la guvernare, aşa că şi-a dat demisia. În martie 2009, premierul Emil Boc i-a făcut cadou funcţia pe care o părăsise în urmă cu doi ani şi doar repicarea de la guvernare a PD-L o mai poate lăsa fără post.
Inutilitatea agenţiei pe care o conduce Maria Moţa este demonstrată chiar de către drumul urmat de către cariera sa: şansele între femei şi bărbaţi sunt fără tăgadă egale atâta timp cât eşti membru în partidul potrivit.

Daniel DumitriuRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  01.10.2010. 09:47

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: