Primarii la raport - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Primarii la raport

Primarii la raport

După aproape un an de când au preluat frâiele comunităţilor locale unii primari se pot lăuda cu câteva realizări, alţii trag tare pentru propriul buzunar, iar când vine vorba de presă nici nu vor să audă pentru că n-au ce spune, în timp ce multe localităţi în care alţi aleşi se joacă de-a administraţia par să fie desprinse din Evul Mediu. Îi vom lua la întrebări, în următoarea perioadă pe cei care au fost aleşi, anul trecut, să vedem dacă s-au ţinut ori ba de promisiunile electorale.

Mihai Popescu
mihai.popescu @scandaldegorj.ro
Ion Voica, primarul comunei Săcelu: Ce-am promis, am făcut!
În ciuda câtorva contestatari primarul Voica, se poate lăuda cu câteva realizări în cele 11 luni şi jumătate de când a fost ales să conducă administraţia locală de la Săcelu. Cea mai recentă dintre acestea, cu care Voica se mândreşte de cum vine vorba despre investiţii e chiar sediul primăriei. „Noul sediu a fost realizat din bugetul local şi cofinanţări. A costat 482.000 de lei şi e la standarde U.E”, spune primarul. Voica afirmă că toate investiţiile făcute până acum erau necesare. Reabilitarea şi modernizarea tuturor drumurilor săteşti şi comunale, la care nu se mai intervenise de mulţi ani şi nu erau într-o stare bună, a fost o problemă prioritară ce trebuia rezolvată urgent şi acest lucru s-a reuşit, ca de altfel şi reparaţia capitală a iluminatului public. Cu excepţia a două cătune, în care reţeaua de electricitate nu este modernizată, toate satele comunei au iluminat public. O altă realizare a echipei de la Primăria Săcelu este reabilitarea Şcolii Generale Maghereşti, jumătate din fondurile necesare, adică un miliard de lei, provenind de la Ministerul Educaţiei, iar cealaltă jumătate din bugetul local. Alte câteva unităţi de învăţământ de pe raza comunei Săcelu urmează să fie reabilitate, în prezent elaborându-se studiile de fezabilitate. Şcoala Generală Hăieşti, cea din Blahniţa de Sus şi cele două unităţi de învăţământ din Săcelu vor intra, în viitorul apropiat, în reparaţii capitale.
Primarul Ion Voica a declarat că un accent deosebit l-a pus pe ordinea şi curăţenia din Staţiunea Săcelu, mai ales că sezonul abia a început iar localitatea este una de interes turistic. Nu în ultimul rând, administraţia locală din Săcelu doreşte să renoveze Casa muzeu Moangă, în acest sens solicitând deja sprijinul Consiliului Judeţean.
De altfel, primarul Voica a ţinut să precizeze că s-a bucurat de sprijinul Consiliului Judeţean şi al preşedintelui Ion Călinoiu având în vedere că instituţia a contribuit deja la binele comunei prin modernizarea drumului Bumbeşti Jiu – Bumbeşti Piţic, care trece prin Săcelu. Voica spune că până la finalul mandatului va realiza ce a promis oamenilor în campania electorală de anul trecut şi ce a enumerat până acum sunt doar câteva din ce şi-a propus să facă.


Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  04.06.2009. 22:20

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: