Şmenuri judecătoreşti în dosarul Surupăceanu-Cristea - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Şmenuri judecătoreşti în dosarul Surupăceanu-Cristea

Şmenuri judecătoreşti în dosarul Surupăceanu-Cristea

Conducerea Complexului Energetic(CE) Turceni încearcă să scape de utilajul vechi şi nefuncţional achiziţionat de la una din firmele deputatului penal Mugurel Surupăceanu de către fostul director general Dumitru Cristea.
Buldotancul pe care CE Turceni a plătit 8 miliarde de lei vechi a fost scos la licitaţie de câteva ori însă nimani nu a fost interesat să-l cumpere, nici măcar la preţ de fier vechi. Directorul economic al CE Turceni, Ionel Manţog a declarat pentru Radio Omega că este convins că nimeni nu o dea pe utiliaj opt miliarde de lei vechi, însă, important este să scape de el, pentru că ocupă spaţiul degeaba în garajul EM Jilţ.


Afacerea penală dintre una din firmele controlate de interpuşi ai lui Mugurel Surupăceanu, Voron Trans, şi CE Turceni s-a derulat în 2007 când la conducerea complexului se afla Dumitru Cristea, fost asociat într-o societate comercială cu Surupăceanu. Aşa zisul utilaj terasier multifuncţional, vândut CET pentru 837.000 de lei, este de fapt un morman de fiare vechi din perioada celui de-al doilea Război Mondial. Din cei 837 de mii de lei, aproape 587.000 de lei au fost transferaţi în contul Tutto Mobili SRL Tg Jiu, societate controlată tot de Mugurel Surupăceanu. Procurorii DNA au intrat pe fir şi în noiembrie 2008 fostul director a fost arestat pentru câteva zile, judecătorul Ion Duguleanu fiind cel care a considerat că Dumitru Cristea poate fi cercetat în stare de libertate. În 25 mai, anul trecut, procurorii DNA i-a trimis pe Surupăceanu şi Cristea în judecată, instituind sechestrul asigurator pe averea fostului director.
Dosarul în acest caz se judecă de un an de zile la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar în urmă cu câteva luni, instanţa a ridicat sechestrul asigurator de pe bunurile lui Dumitru Cristea deşi CE Turceni nu a recuperat prejudiciul creat în urma afacerii penale cu Surupăceanu.

Neli MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  14.05.2010. 07:55

Comentarii

cosmin
26.05.2010. 14:27

O prezenţă tot mai frecventă pe micile ecrane e Mugurel. Nu Isărescu, ci Surupăceanu. Cică e parlamentar PSD. Calitate în care, luni, la Realitatea TV, el a lansat torpila unui pleonasm penibil: "Daţi-mi voie să termin pînă la capăt". Cine îndrăznise să-i provoace lui Mugurel Coadă de Purcel un "coitus interruptus" şi, cînd să ejaculeze şi el o mărgică, l-a oprit? Un interlocutor la fel de improvizat şi fără ştiinţa vorbirii articulate.

(articol din revista "Romania Mare)
SUPER TARE VADIM

anonim documentat
20.05.2010. 17:09

nu este primul ,,import" realizat. Deschiderea a facut-o Romsilva. Pentru detalii contactati ing. Bobic Costel.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: