Romică, juristul catastrofă al Direcţiei Silvice Gorj - Investigatii - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Investigatii · Romică, juristul catastrofă al Direcţiei Silvice Gorj

Romică, juristul catastrofă al Direcţiei Silvice Gorj

Jurişii direcţiilor silvice sunt oriunde în ţară persoane cheie în aceste instituţii, mai ales că pe rolul instanţelor de judecată sunt mereu mii de procese intentate de oameni care se consideră neîndreptăţite şi care speră ca judecătorii să-i refacă proprietarii care au fost odată. Direcţia Silvică Gorj nu face nici ea excepţie şi, deşi juriştii acesteia ar trebui să nu-şi vadă capul de treabă, interesele unităţii nu sunt trecute mereu pe primul plan pentru că juriştii sunt mult prea ocupaţi să dea chiar ei în judecată propriul loc de muncă.   


RNP vs. Romică
Direcţia Silvică Gorj se poate lăuda că are în subordine cel mai prolific jurist din ţară în persoana lui Romică Drăghescu al cărui nume se regăseşte mai mereu pe listele instanţelor judecătoreşti din judeţ şi chiar pe cele ale Curţii Constituţionale. Cu toate că este nelipsit de pe holurile tribunalelor, juristul nu reprezintă  însă mereu interesele direcţiei în sutele de procese pe care aceasta le are cu divere persoane, ci deseori doar pe ale sale în acţiuni pornite chiar împotriva locului său de muncă.
Drăghescu a ajuns pe ştatele de plată ale Direcţiei Silvice Gorj în urmă cu mulţi ani, în 2001, în urma unui concurs, iar patru ani mai târziu Regia Naţională a Pădurilor a restructurat unul dintre cele două posturi de jurist de la direcţia judeţeană şi a decis că cel mai potrivit să plece este tocmai Drăghescu.
După ce s-a încheiat colaboararea cu cel care până atunci nu dovedise prea multă ambiţie în activitatea pe care o desfăşura, conducerea a avut surpriza să descopere că, de fapt, Romică avea un mare potenţial pe care de acum îl folosea chiar împotriva fostului său loc de muncă. Instituţia a fost dată în judecată şi, spre surprinderea tuturor, juristul a fost în stare să câştige şi procesul, astfel că s-a pricopsit din nou cu el la serviciu, iar ca bonus, cu o serie de procese pornite de angajatul de acum furios pe cei care-l înlăturaseră din funcţie. Rănit în orgoliul său de om sigur pe propriile capacităţi de specialist în ştiinţe juridice, Drăghescu a cerut instanţei să fie despăgubit moral cu 300 de milioane de lei vechi pentru că i s-a desfăcut contractul de muncă. Judecătorii au fost de acord cu cererea  acestuia, iar RNP s-a conformat hotărârii judecătoreşti şi i-a şi dat banii. 

Judecătorii au dat, judecătorii au luat

 Războiul între Direcţia Silvică Gorj şi jurist a început undeva prin 2006 şi încă lucrurile n-au fost lămurite. Între timp Drăghici a căpătat şi mai multă încredere în forţele proprii şi a ajuns să creadă că poate muta munţii din loc schimbând chiar şi un articol din Codul Muncii care-l cam incomoda.
Printre succesele repurtate în instanţă se regăseşte şi plata retroactivă a unui spor de fidelitate în cuantum de 25%, dar şi achitarea contravalorii a 7,5 l/100 km de benzină pentru naveta săptămânală pe care juristul o făcuse de la Mătăsari la Târgu-Jiu în perioada septembrie 2005-septembrie 2006. Fidelitatea lui Romică Drăghici faţă de direcţia silvică costă foarte mult, 600 de milioane de lei vechi pe care unitatea trebuie să-i plătească angajatului. Însă norocul l-a părăsit la un moment dat pe jurist, iar sacul cu daruri al judecătorilor a ajuns la fund, astfel că a venit rândul lui să  plătească dând înapoi direcţiei 300 de milioane de lei, banii pe care-i primise ca despăgubire morală. 
Degeaba s-a zbătut şi a pus la bătaie toate cunoştinţele sale juridice pe care nu le irosise până acum în slujba locului său de muncă că decizia Curţii de Apel Craiova a rămas irevocabilă.
Pentru a nu înapoia banii Drăghici a încercat, în timpul procesului, chiar şi imposibilul -  schimbarea Codului Muncii, mai exact al art. 272, alin.1 care prevede că: „ Salariatul care a încasat de la angajator o sumă de bani nedatorată este obligat să o restituie”. Cum viitorul nu se întrevedea tocmai roz, vajnicul jurist a ridicat excepţie de neconstituţionalitate a articolului respectiv implicând în circul său juridic Curtea Constituţională, preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului şi Avocatul Poporului care trebuia să decidă dacă paragraful respectiv este sau nu constituţional.
Romică ar fi vrut ca aliniatul 1 al articolului 272 să sune astfel: "Salariatul care a încasat de la angajator o sumă care ulterior s-a constatat irevocabil, dupa epuizarea tuturor căilor extraordinare de atac (recurs, contestaţie în anulare şi revizuire) că este nedatorată, este obligat să o restituie". Toţi cei implicaţi în a decide dacă trebuie sau nu schimbat acest articol au hotărât că este constituţional, aşa că Drăghici a rămas bun de plată, mai ales că, între timp, hotărârea a devenit irevocabilă.
În prezent, când nu bate sălile tribunalului împotriva unităţii care-i asigură traiul, Romică Drăghici îi mai reprezintă din când în când şi interesele şi mai şi câştigă câte un proces. Asta nu înseamnă că perfecţionarea de care a avut parte în ultimii ani petrecuţi prin instanţe în căutarea dreptăţii proprii l-au transformat în juristul ideal pe care şi l-ar dori Direcţia Silvică Gorj însă relaţiile contractuale dintre el şi instituţie nu pot înceta din nou pentru că judecătorii au stabilit deja că în cazul lor se poate şi dragoste cu forţa.
Între timp celălalt jurist al direcţiei a rămas şi el fără loc de muncă fiind concediat la rândul său. Cunoscând experienţa lui Drăghici i-a urmat exemplu şi a dat direcţia în judecată, aşa că circul continuă...Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  21.03.2010. 18:37

Comentarii

Silvian
11.11.2014. 18:37

V-AM ZIS CA JURISTUL ESTE CEL MAI DESTEPT DINTRE TOTI DE LA DIRECTIA SILVICA DIN GORJ SI CU ADEVARAT CREDINCEOS PENTRU CA DUPA CE A FOST DAT AFARA DE MAFIE A DEVENIT AVOCAT DE MARE SUCCES IN GORJ SI IN TOATA TARA REZOLVA DOAR CAUZE FOARTE GRELE PENTRU OAMENI. SI ACUM PREGATITIVA CA A CASTIGAT PROCESUL CU MAFIA LEMNULUI DIN GORJ CONDUSA DE O FEMEIE SI STRUCTURILE MAFIOTE DIN POLITICA SI SE INTOARCE DIN NOU LA DIRECTIA SILVICA SA FACA ORDINE CA VEDETI BINE CA E VRAISTE SI VA LUA SI MILIARDE DESPAGUBIRI DE PE PROSTI ASA CUM S-A MAI INTAMPLAT ODATA. CINE VA PLATI TOATE ACESTE SUME LUATE DE JURISTUL DRAGHESCU ROMICA PE SEAMA PROSTILOR CARE CONDUC PADURILE GORJULUI SUME CARE SUNT PRACTIC DIN SPATELE NOSTRU AL TUTUROR CETATENILOR. EU ZIC SA VA POTOLITI CA NU VEDETI CA ESTE BINE DOTAT SI PREGATIT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE SI NICI NU VA BAGA IN SEAMA PENTRU CA AI CONVINE CA STIE CA ARE DE CASTIGAT DE PE PROSTI CU GRAMADA ACOLO IN CLOACA CU PROSTI DE LA JUDET. ASA CA...LUATI AMINTE PENTRU CA VAM MAI SPUA ASTA IN MARTIE 2011 DIN CATE IMI ADUC AMINTE SI UITE CA AM AVUT DREPTATE.

diana
05.06.2013. 10:23

poate sa spuna cineva cum a reusit sa scape de familia draghescu din directia silvica?.Cu ce l-ati prins pe acest individ de ati reusit sa-l departati de acolo.Faceti deratizare ca s-ar putea sa revina

Pirjol Dumitru
26.10.2012. 12:12

Cu respect pentru redactia dumneavoastra,va aduc la cunostinta faptul ca domnul Romica,a facut ale gafe abuzand de functia pe care o detine.Astfel,in dosarele pe care Asociatia Obstea de Mosneni Aniniseni Radoseni Carpiniseni,le are la Judecatoria Tg-Jiu cu domnul Epure Gheorghe Doru,ca persoana fizica, iar dumnealui este inspector la ITRSV Vilcea,domnul Romica este imputernicit prin notariat de acesta sa il reprezinte in instanta,lucru pe care il face,abuzand de functia si timpul pe care i le acorda DSV Gorj.

coita
08.06.2011. 14:34

romica draghescu mai invata pe urita de nevasta-ta sa nu mai umble cu curu gol si pe la facultate ca zici ca e o paparuda,daca dai cu briciul de ras pe fata ei are o tona de pudra,doamne cum de te-ai pricopsit cu o asemenea uratanie si daca ai mai stii ce oribila e ca ranjeste ca o catea in calduri de te apuca toata scirba din lume,mai uita-te si tu cum se imbraca ca eu n-as pleca cu asemenea specimen linga mine,se da mare scula pe la scoala parca noi nu stim ca e o inculta si ca toate examnele le-a luat prin aranjamentele pe care le faci tu cu lemnele din padurea statului,rusine sa va fie si ma spalati-va ca pute a transpiratie dupa voi

gorjanul
25.03.2011. 15:32

Silviane , mama , ce limba lunga ai , cat un sul de hartie higienica,,,,,,Ha, Ha , Ha ,,,,

Silvian
24.03.2011. 20:04

PACAT CA NU ATI CUNOSCUT CU ADVARAT PE ROMICA DRAGHESCU.
TOTI CEI CE ATI SCRIS DESPRE EL SUNTETI PRACTIC DEJA NISTE PAGANI SI IN IAD VETI MERGE. PREGATITIVA DE IAD.
ACEST OM MI-A DEMONSTRAT CA IN ACEASTA LUME MATERIA SI AVEREA ESTE FARA NICI O VALOARE IAR CORECTITUDINEA SI OMENIA LIMPEZESC SUFLETUL SI VIATA FIECARUIA. FACETI NUMAI PE JUMATATE BINE LA OAMENI CAT FACE ACEST OM SI VIATA VI SE VA SCHIMBA IN BINE. NU MAI FITI INVIDIOSI PE EL PENTRU CA NU AVETI UN GRAM DE DREPTATE. REALITATEA ESTE CA SI MUNCESTE MULT DAR ESTE SI FOARTE PREGATIT PROFESIONAL SI NU INTAMPLATOR A AJUNS PRESEDINTELE JURISTILOR PE TARA LA PADURI.ASA CA NU MAI FACETI PRAF SI VEDETI DE TREBURILE VOASTRE. NU VEDETI CA NICI NU VA BAGA IN SEAMA PENTRU CA E MULT DEASUPRA TUTUROR CELOR CE AU SCRIS URAT DESPRE EL. SI SA STITI UN LUCRU CREDE CU ADEVARAT IN DUMNEZEU SI RESPECTA SI DUSMANII PE CARE I CONSIDERA STRAJERII LUI.

ioan
03.03.2011. 20:05

este un excroc!

ioan
03.03.2011. 20:02

este un excroc ca si parlamentarii

profesoara
20.11.2010. 15:12

esti o JIGODIE mare dar intr-o zi vei fi prins si-ai sa platesti ,javra pentru toate potlogariile si falsurile pe care le faci in justitie.Crezi ca mai tine mult,juratii sunt cu ochii pe tine si puscaria te asteapta,sa vedem de unde ai tu atatea paduri si bani in propietate ai sa dai socoteala din greu intr-o zi.Aranjrzi tot felul de falsuri cu expertii pe care-i platesti ai sa intri cu ei de gat in puscarie,Crezi ca te capatuiesti la Tismana ,noi te pandim si-ti vom venii de hac ,nu mai dureaza mult ,i-a mana de pe Tismana ca n-ai sa faci niciodata aici birou,doar cand mori in cimitir.Excroc si porc ce esti.

SALUT
16.08.2010. 10:29

tu vorbesti de dumnezeu romica draghescu? Un om care crede cu adevarat in dumnezeu nu ar avea atita egoism si avaritate in el,nu stie cum sa mai acumuleze avere pe spinarea noastra,dar va veni un timp cind va da socoteala.Ia spune pe cine ajuti tu in aceasta viata fara sa obtii foloase,poate nici pe ai tai din casa mereu vrei ceva in schimb,asa ca nu mai invoca pe dumnezeu ca nu esti corect de loc,asa crezi tu ,asa te vezi tu dar nu e asa deloc.Ia spune cind ai facut cindva un act de binefacere incit sa te crezi un asa mare credincios,te lupti pentru propria avere,esti ca aia care atunci cind se vad si ei intr-un post mai bine plasat lupta cu orice mijloace sa acapareze tot,sa-si faca avere nu mai conteaza cum,asa ca lasa-ne cu asemenea justificari ca stim tot ce ai achizitionat in ultima vreme,dar ai grija ca in scurt timp ai sa dai socoteala atit in fata lui dumnezeu,cit si in fata legii.Apropo tot s-a plins nevastata intr-un cerc de cunostiinte ca traiesti cu o femeie la cine a spus o si cunoaste si mi-a aratato si mie,dar scuza-ma e mult prea frumoasa ptr.nasul tau,o blonda cu picioare frumoase nu vrei cumva sa mi-o imprumuti si mie,e frumoasa foc pe linga tine,ma si mir ce vede la tine o jumatate de om,hai ca sa ne imprietenim vrei sa bati palma cu mine ca ti-o suflu cit ai zice peste,eu sunt un rafinat,iar femeia pare destul de rafinata si misterioasa,chiar imi place,raspunde-mi daca vrei sa incheiem si aceasta tranzactie ca poate te alegi si de aici cu vreun folos,poate poti sa mi-o vinzi si mie ca sa-ti imbunatatesti averea

AUREL
26.07.2010. 10:08

TE URMARESC PAS CU PAS BAI JURISTUL LUI PESTE DE LA DIRECTIA SILVICA,STIU TOATE AFACERILE PE CARE LE FACI CU PADUREA STATULUI,O SA TE LAS PINA ITI PUI SINGUR STREANGUL DE GIT,CREZI CA NU STIU CA FALSIFICI SEMNATURA LUI NOVAC,DAR AM SA-I PUN TOTUL PE MASA CA SA VADA CU CINE LUCREAZA,EHE DACA AR STII EI CITE AFACERI INVIRTI TU SI CITI BANI TI-AU REVENIT DIN COTA PARTE DIN PROCESELE PE CARE LE-AI PIERDUT CU DIRECTIA SILVICA,DAR TE MAI LAS UN BOB ZABAVA.VAD CA TOT N-AI FACUT SA DISPARA URITA DE NEVASTA-TA DE LA POARTA,MA INTREB DIN CE LAE DE TIGANI SI GUNOIAE AI ALESO SI ADUSO AICI,SPUNEI CA E NEDORITA LA POARTA,PINDESTE TOT CA VULPEA,NU DOAR SI PERSOANELE CARE TE CAUTA PE TINE IN SCOPURI PERSONALE,GARANTAT O SA PLECATI DE AICI SI POATE O SA AJUNGI UN SIMPLU PADURAR CUM AI FOST CA DOAR ASA AI AVANSAT CU LEMNUL DIN PADURE FURAT SI DAT DREPT SPAGA CA SA AJUNGI JURIST.APROPO AM AUZIT CA-TI ADUCI SI PE FICATA AICI MACAR SA PUNEM OCHII PE EA CA POATE O FI UN PIC MAI FRUMOASA CA DACA SEAMANA CU A TA O IAU LA FUGA SI MAI RAU,VEZI CUM FACI SA UMPLI DIRECTIA SILVICA DE DRAGHESTI.SI NU MAI SCRIE COMENTARII CUM CA TU ESTI CINSTIT SI JICNESTI AUTORITATILE STATULUI CA PE SPINAREA LOR TRAIESTI.STIU TOTUL DESPRE TINE DE MULTI ANI ESTI URMARIT CU TOATE AFACERLE TALE,AM DOSARE INTREGI SI CIND LE-OI SCOATE ATUNCI SA VEZI PENTRU CA M-AI MUSCAT SI TU CINDVA ADUTI AMINTE,NU TE VOI IERTA NICIODATA NICI NU STIU CUM SA-TI MAI ZIC,CHIAR NU MAI AM CUVINTE

salutare
05.06.2010. 15:47

Nu stiu de ce toata lumea moare de oftica pe acest articol la sectiunea "comenteaza" parca acest jurist ar fi furat (daca ar fi furat)jurist ce se numeste Romica Draghici (conform acestui articolului) si nu Draghescu Romica asa cum am inteles din comentariile postate, consider ca adevaratele probleme sunt la un alt nivel (prim ministru Boc, ministrul Udrea si nu in ultimul rand presedintele acestei "frumoase tari si infloritoare" TRAIAN BASESCU si lista poate continua foarte mult) pt ca acestia sunt oamenii care ar trebuii huiduiti, pt ca acestia fura cu zecile de milioane de euro, pt ca acestia dau legi care sa ma inrobeasca pe mine cetatean al "frumoase si infloritoare tari" pentru ca acesti isi pun copii parlamentari europeni cand ei nu stiu cum sa formuleze o fraza corect gramatical dar ei vor sa ma reprezinte pe mine la nivel european imi este scarba de oamenii care sunt la nivelul in care vor sa moara si capra vecinului in loc sa ia atitudine in adevaratele probleme ale societatii. Hai sa dam cu piatra in cel care incearca sa se descurce dar eu sunt de alta conceptie "sa arunce cu piatra acela care se simte neprihanit, care este curat la sufletrul lui si nu a comis nici o faradelege impotriva legilor lui Dumnezeu si a oamenilor" asa ca... meditati la ce am postat si eu pt ca poate ve-ti fi mai buni unii cu ceilalti asa cum doreste bunul Dumnezeu. Eu unul nu am sa ridic piatra... voi ce faceti?

gorjanul
03.06.2010. 14:45

mai romica juristul fantoma al directiei silvice gorj ,nu te am vazut deloc la instanta in dosarul lui mucenic valentin cel cu prejudiciu de trei miliarde . ori ai avut si tu parte din sutele de stejari seculari din dumbrava tismana pe care i a furat valu pe timp de noapte? vai de curul tau de jurist.

ANY
03.06.2010. 09:24

SA INCERCE JURISTUL DRAGHESCU SA NU MAI DEA ATITEA PROCESE CU PADURILE CHIPURILE CA LE REZOLVA FIUL SAU DRAGOS CARE SE ZICE CA E AVOCAT CU NUMELE PE ACOLO CA TOT EL II REZOLVA PROBLEMELE PTR.A CISTIGA PROCESELE SA IA BANII.NU MAI STA JURISTULE DE 2 BANI PINA SEARA TIRZIU LA SERVICIU CHIPURILE CA LUCREZI PTR.UNITATE PENTRU CA NOI TOTI STIM CA TU IN TIMPUL SERVICIULUI TE FOFILEZI LA TRIBUNAL SA-TI REZOLVI PROBLEMELE PERSONALE CU FIUL TAU SI VEZI DOAMNE NU AI TIMP SA-TI FACI SRCINILE DE SERVICIU CA DUPA AMIAZA STAI TOT PTR.INTERSELE TALE PERSONALE,CONSUMI CURENTUL SI CALCULATORUL IN FOLOSUL TAU BAI JURISTULE DE 2 BANI SI ASTA E PREA MULT

flory
03.06.2010. 09:17

hai sictir Romica Draghescu si nu te mai lua de femei ca-ti pute gura a hoit si transpiratia tot la fel,mai spalate si tu ca macar apa este,ori tu esti in fata papusa si la cur matusa,lasi dira in urma ta de transpiratie puturoasa,asa ca nu te mai da mare don juan ca provoci repulsie in rindul sexului feminin,tine de toanta ta care e la fel ca tine care vrea sa para si ea o mare doamna pe spinarea ta,dar tot o inculta este se afiseaza prin unitate aproape cu curu gol de-ti vine s-o ei la fuga cind o vezi,mai spunei si tu prostule ca e deja batrina pentru a mai purta asa ceva si nici macar nu are fizic zici ca e o rata desalata,fa te rog sa dispara din unitate ca facem toti salariati hepatita cind o vedem,asa ca ne-am cam saturat de prezenta familiei Draghescu in unitate,pute deja dira de transpiratie dupa voi avarilor.Vezi pe cine mai aduci in unitate,cine mai urmeaza mai ai vreo nepoata,fica ,amanta.Amanta?! Cine o mai fi si proasta aia care s-ar uita la unul ca tine mai bine si-ar cumpara altceva sa-si bage undeva decit sa aiba de a face cu tine,esti al dracului de prost,te lauzi cu performantele tale de jurist,habar nu ai pe ce lume traiesti,doar gura ce e de tine in rest ce sa-ti spun o jumatate de om.Inca ceva ai vazut cum mergi pe strada impingi din cur intr-o parte,cred ca ai ceva deplasat in tine,dar cel mai deplasat lucru pe care-l ai cred ca e ceva legat de creierul tau care de mult nu mai functioneaza ar fi bine bai juristul lui peste sa mai mergi si pe la balamuc un pic ca -ti lipseste sigur o doaga.IN FINAL NU POT SA-TI UREZ SA DISPARI CIT MAI REPEDE DIN UNITATE PINA NU O DESFINTEZI TU AFACERISTULE,NU TE-AM CREZUT IN STARE DE O ASEMENEA NEMERNICIE,IN FINAL :CUVINTUL CARE TI SE POTRIVESTE " BESTIE CU CAP DE OM"

biuty
29.04.2010. 13:49

domn director doarme sau este plecat in Germania pe banii membrilor de sindicat

ciochina
21.04.2010. 19:12

mai mutule vezi dracului de casa ta,ti ai facut o casa urata ca tine,ti ai facut copii militieni dar nu i ai invatat si carte.cine a mai vazut politist lucrand cu copii la politia tismana,nevasta cu magazin si carciuma in tismana,tu i ti faci casa cu muncitorii tigani din tismana,lemne iei fara bani de la valu,piatra si nisipul din albia raului fara sa l platesti la oga pe deasupra i ti vorbesti colegii urat pe la colturi.halal politist.de aia face mucenic valu ce vrea cu voi,ca va are la mana.

gheorghe
18.04.2010. 16:40

mai topesteni,tismaneni si alte nationalitati conlocuitoare nu vedeti ca vorbiti degeaba ca au incercat si cei de la scandal sa descopere adevarul in legatura cu furtul stejarilor si nu s a rezolvat nimic fiindca mucenic se lauda ca nu are nimeni ce sa i faca deoarece a cumparat procurorii si politistii.probabil are dreptate ca in loc sa fie la puscarie cumpara jeep uri,construieste alta casa cat o scoala,da bani la lautari prin carciumi sa i cante ,,padure,padure,,si,,da le la dusmanii mei,,si fura lemne mai departe.judet de rahat.

cornel popescu
17.04.2010. 09:49

topesteanule.daca stii ceva spune pana la capat sau de fapt nu stii.pe amanta o cheama nicoleta ,tocmai i a facut un copil,iar la nevasta i a luat jeep,tocmai pentru ca l a prins.oricum nu stiu ce pazeste garda financiara daca ii permite lui mucenic sa plateasca masina cu banii firmei dar in realitate sa o foloseasca nevasta.asa ceva se poate intampla numai la noi la tismana

GHRIGORE
16.04.2010. 13:54

SA SE SESIZEZE DNA CA ACEST JURIST ROMICA DRAGHESCU A FACUT MULTE MATRAPAZLICURI CU PADUREA PARCA E A LUI MASA DE ACASA,A PIERDUT PROCESE INTENTIONAT CA SA-SI IA DREPTUL,IA LUATI-L DOMNILOR LA VERIFICARE SI MAI VEDETI CUM SALARIATII DE LA DIRECTIA SILVICA PLATESC PENTRU EL CARE S-A INSTALAT CU TOATA FAMILIA,PARCA DIRECTIA SILVICA AR FI SOCIETATE IMOBILIARA PENTRU SARACI,CGHIAR ASA JURISTUL LUI PESTE CHIAR NU AI BANI SA PLATESTI CHIRIE,CHIAR NU MAI TU ESTI FAMILIST SI CARE FACI NAVETA,AI ADUS SI PE TOANTA DE NEVASTA-TA LA POARTA,CIND O VAD IMI VINE S-O IAU LA FUGA.RUSINE SA VA FIE AFACERISTILOR.NU OBSERVATI CA NU MAI SUNTETI DORITI IN CLADIRE,CREATI REPULSIE CU GRANDOMANIA VOASTRA.

DUMITRESCU
16.04.2010. 13:40

ESTI UN MARE PORC SI UN MARE DOBITOC ROMICA DRAGHESCU SI STII TU DE CE,DAI DOVADA DE MARE NEMERNICIE,DUMNEZEU SA TE VADA PENTRU TOATE NEMERNICIILE SAVIRSITE,VEI PLATI CU VIRF SI INDESAT IN ACEASTA VIATA

topesteanu
13.04.2010. 16:56

PT MUTU.daca esti mutu politistu nu ti mai da cu parerea ci puneti mana militienii de la tismana si face ti circulatie pe topesti noaptea cand se intoarce mucenic de la amanta ,beat crita si luatii permisul pana nu omoara pe cineva.

mileete
13.04.2010. 15:43

ooooooo!
doamna e a doua care-l lasa pe nenorocit!
o felicit!
AM CUNOSCUT-O PE FRANCISCA ,PRIMA LUI SOTIE....
CE POVESTEA DESPRE EL...IN LOCUL LUI AS INTRA IN PAMANT.
E UN RATAT.UN DEPENDENT DE JOCURI DE NOROC CARE A TRAIT TOATA VIATA DE PE URMA FEMEILOR.
UN *******GIU.
FELICITARI DOAMNA DANIELA,NU VA CUNOSC,DAR VA INTELEG.

mutu
12.04.2010. 17:58

pt Tismaneanu.esti in urma cu stirile,mirulescu tocmai a fost mutat de catre valu mucenic la tg jiu acum are liber la smenuri cu lemne mai ales ca s a combinat cu un hot la o obste ca la noi la ocolul tismana are interdictie de la sef.sa vedeti ce va iesi,ca acolo au dat de un nebun care le va pune pielea pe bat.cu Tuaregul ai dreptate insa,nevasta lui valu foloseste tuaregul firmei in interes propriu,dar nu se cunoaste ca doar lucreaza la finante,ce puii lor,nu?

tismaneanu
11.04.2010. 19:29

probabil tot romica a musamalizat si furtul de stejari seculari din dumbrava tismana de catre valu mucenic cu un prejudiciu de aproape patru miliarde lei iar acesta in loc sa fie la puscarie ia cumparat nevestei jeep tuareg.apropo mirulescu ce pazeste,nevasta lui mucenic este angajata la finante dar are tuareg de serviciu de la firma lui barbatu sau....va urma

GINO
07.04.2010. 12:17

nu te lauda singur si ca te apreciaza Novac care nu te pune la treaba. nu tu salvezi directia , tu o suminez pierzind toate procesele unde sunt de incasat miliarde de lei. juristii sa raspunda de pagubele produse prin neprezentarea la procese. juristi din afara.

novac
01.04.2010. 08:13

cele spuse impotriva juristului sunt lipsite de adevar. dimpotriva juristul este salvator al directiei silvice gorj.

ilona
30.03.2010. 09:30

este un mare fustangiu pe linga faptul ca fura de rupe din padurea statului pe bani grei fiind pe mina cu tot felul de executori,judecatori,padurari,brigaderi silvici

dan
26.03.2010. 21:12

Nu stiti cine este Romica Draghescu ? Este fostul padurar care , pe banii Directiei Silvica Gorj, a plecat turist si s-a intors jurist de la Herculane. Este cel care a consiliat si ajutat sa_ faca de cap(adica sa se capatuiasca)pe prietenul lui Doru Epure si cite altele...

drept.
22.03.2010. 14:53

juristul romica este cel care a semnat actul de improprietarire a unui cetatean ce a cumparat padure de protectie in valea jiului si vrea sa ia padurea Dumbrava de la Tismana cea mai valoroasa din judet. sta in cladirea directiei silvice si acorda consultatii in particular in sediul institutiei care ii da salariu dublu fata de un alt salariat cu studii superioare . ce face domn director? si-a angajat sotia ca paznic la firma care asigura paza la directie ca sa poata sa-si consilieze persoanele care au procese cu directia. sunt firme care au taiat arbori in padure si nu au mai platit si in istanta acestia cistiga si directia pierde miliarde de lei. merita salariu mare acest jurist!!! domnu director stie ca acest jurist nu se prezinta la procesele cu firmele datoare? si prin neprezentare pierde procesul . RUSINE , pleaca de acolo domn Romica acum ca mai tirziu va fi groasa.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: