Execuţie cu public - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Execuţie cu public

Execuţie cu public

Claudiu Matei

Claudiu Matei

Săptămâna trecută s-a declanşat un nou episod din scandalul Prunariu-Condescu. Cel trecut, de acum trei sau patru ani, l-am găzduit aici, în paginile Scandal, declarându-mi deschis opinia pro Prunariu. Şi în această recentă nedreptate care i s-a făcut directorului Clubului Sportiv Pandurii Tg-Jiu mă situez de aceeaşi parte, a lui Prunariu. De ce am clarificat asta încă de la început? Pentru că am rămas surprins să constat că unii care-l pupau în fund pe Condescu nu cu mult timp în urmă s-au declarat acum fani Prunariu, nu din convingere sau pentru că apără adevărul, aşa cum îi stă bine unui ziarist, ci din făţărnicie.Inechitatea care i s-a făcut lui Prunariu n-a fost decât, pentru unii dintre ziarişti, o altă oportunitatea de a-şi arăta colţii la Condescu care refuză în ultimul timp să-i mai sponsorizeze şi să le susţină afacerile. Am văzut  şi la TV un moment absolut penibil: ziariştii despre care vorbeam, într-o intervenţie telefonică, nu-şi dădeau rând să-l vorbească de rău pe Marin Condescu. Ba că-i hoţ, ba că-i analfabet, ba că purta costum cu adidaşi la începuturile carierei sale. Subiectul Prunariu şi a sa demitere o pierduseră pe drum. De fapt puţin le păsa lor de soarta încă directorului CS Pandurii atâta timp cât puteau să-şi exprime în direct ura faţă de cel cu care până acum, cel puţin unul dintre ei, fusese prieten la cataramă. Acelaşi individ uitase cu desăvârşire cum ani întregi a irosit tone de hârtie tipografică expunând opiniei publice realizările „liderului minerilor Marin Condescu”, ce care „l-a înfrânt pe Mischie”. Uitase de altfel şi cum curgeau milioanele din abonamentele făcute de publicaţia lui în minerit. Cel de-al doilea nici măcar nu avea treabă cu Marin Condescu, îşi susţinea doar amicul, influenţat şi de o stare euforică uşor de explicat în ceea ce-l priveşte. 
Deci, pentru ei Condescu e „hoţ” pentru că nu mai răspunde la comenzi, nu pentru că a făcut ceva care să-i atragă acest stigmat. Despre afacerile lui Condescu în minerit şi energie, sport şi turism am scris nenumărate articole despre care îşi amintesc brus acum lătrăii, în trecut mai aveau un pic şi ne trăgeau flegme dacă aminteam despre şmenurile condesciene.
Dar mult mai important este ce a făcut Prunariu şi echipa sa pentru sportul gorjean. O statistică a rezultatelor n-ar încăpea nici pe două pagini de ziar, cu atât mai puţin într-o tabletă. Cert e că Prunariu a reuşit de zece ani să finanţeze ramurile nebăgate în seamă ale sportului local, dar cu rezultate notabile, doar din administrarea hotelului şi cantinei acestuia, depăşind aproape de fiecare dată fondurile alocate de MTS. E inutil să enumăr meritele echipei Prunariu pentru că, încă odată, nimic nu se poate compara cu rezultatele sportivilor la competiţiile interne şi internaţionale.
Am fost unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai lui Marin Condescu şi aşa voi rămâne atâta timp căt acesta va proceda mişeleşte cu oamenii corecţi pentru a-şi instala în funcţii nişte mameluci care să-i satisfacă interesele.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  19.10.2009. 10:42

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: