Mafia rurală - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Mafia rurală

Mafia rurală

claudiu_m

Claudiu Matei
claudiu.matei@scandaldegorj.ro

Că oamenii nu se mai satură de înavuţire este un lucru bine cunoscut şi acceptat de toată lumea ca universal valabil, însă te-ai aştepta ca la ţară, unde se presupune că omul e mai onest, măgăriile să fie de o mai mică gravitate decât în mediul urban unde autorităţile sunt unse cu toate alifiile. Această teorie este contrazisă de funcţionarii Primăriei Bengeşti Ciocadia, unde primarul a dat startul la prăduială, secondat fiind de către secretarul primăriei.

Despre Victor Geogia nu sunt multe lucruri bune de spus deşi ocupă fotoliul de primar de destul timp. Despre lucrurile negative cu care acesta se poate „lăuda” stau dovadă multele dosare penale făcute pe numele său şi nu numai acestea. În martie anul trecut primul gospodar al comunei Bengeşti Ciocadia s-a făcut de râs într-un bar unde scosese femeile din primărie să sărbătorească 8 Martie. Înfierbântat de importanţa momentului şi, probabil, de consumaţie, primarul, ajutat de câţiva subordonaţi, a luat la pumni un cuplu venit în bar să sărbătorească acelaşi eveniment. Bărbatul s-a ales cu un traumatism agresiv cranio-facial şi 7 copcii, iar femeia a fost târâtă de păr şi agresată. De data asta Geogia nu a mai colecţionat un dosar penal din simplu motiv că cei agresaţi nu au depus o plângere. Înainte de acest incident primarul a rămas şi fără permis de conducere fiind surprins în trafic băut la volan.

Mă întreb dacă acest comportament deviant îl caracteriza pe Geogia şi înainte de a veni în fruntea primăriei, sau l-a dobândit în timp ce era cel mai mare şi mai tare din comună. Dacă oamenii ştiau dinainte ce poate pielea lui Victor Geogia e vina lor că l-au votat să devină primar, dacă primarul a devenit hoţ şi imoral după ce a pus mâna pe primărie, înseamnă că e nevoie ca de acum încolo aspiranţii la un astfel de post să fie testaţi psihic pentru că puterea dată de funcţie iscă deviaţii comportamentale.

Până când justiţia îşi va face treaba în dosarele penale în care Victor Geogia şi Victor Bistreanu sunt protagonişti, consătenii lor - mai ales cei care n-au primit pădure deşi poate aveau dreptul, pentru ca cei doi să-şi facă plinul – ar trebui să-i supună dispreţului public să simtă că, măcar în al doisprezecelea ceas, nu se mai lasă prostiţi de ei.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  29.01.2008. 21:05

Comentarii

hjh
02.02.2008. 17:24

super

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: