Prostie amestecată cu ţuică, niciodată! - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Prostie amestecată cu ţuică, niciodată!

Prostie amestecată cu ţuică, niciodată!

Claudiu MateiCam ăsta ar fi fost singurul meu comentariu la demersul ţărănoiului de la Schela, în cazul OTV. Dar, cum primarele turmentat mi-a pomenit numele în declaraţiile date la poliţie, din greşeală, confundând numele de Andrei (reporterul OTV) cu Matei, adică io, ţin să-l atenţionez pe cel care, grohăind, a vărsat troaca cu boască pe la IPJ, că nu trebuie să se mai gândească mult la mine, voi veni, în scurt timp pe tărâmu-i infracţional. Aşa că nici n-apucă scatofagul să termine zmângăliturile pe la poliţie că se va trezi cu mine prin comună. Iată, asta, măi nea Aristide, poate fi o ameninţare ori vreun şantaj? Poţi întreba la poliţie. Io poate vin la plajă, dar şi acolo, la lac, miroase a infracţiune. Sau nu? Despre asta nu tre’ să te mai oboseşti să-i întrebi pe gabori, ci pe prietenul tău Dogaru. Că tot cu el aranjasei şi în cazul contractului de publicitate incriminat acum în cazul OTV.
De când primarele de Schela a făcut primele declaraţii cu privire la aşa zisul şantaj al angajaţilor lui Diaconescu l-am bănuit de o intoxicaţie bahică care să-i fi dat o oarecare ceaţă la mansardă, dar în halul ăsta, să se ducă la poliţie şi să scrie în declaraţie alt nume, mi se pare o stare cel puţin soră cu coma.
Apoi ţărănoiul a declarat că s-a gândit să le facă flagrant celor de la OTV însă le-a părut rău de ei. Păi credeţi că ar fi ratat ocazia să nu-şi negocieze circumstanţe atenuante în vreunul din eventualele dosare de la poliţie dacă se ivea ocazia unui flagrant? Atât de mult i-a părut rău de aşa zişii ziarişti încât i-a luat la înjurături pe un post de radio local, atunci când a fost întrebat de această poveste. Dar cine l-ar fi întrebat dacă nu s-ar fi lăudat singur că, chipurile, l-ar fi şantajat şi pe el angajaţii lui Diaconescu.
După declaraţiile astea pe la poliţie extrem de interesantă a devenit acum soarta dosarului primarelui în cazul jafului de la alimentarea cu apă a comunei. Vom urmări cu interes cursul acestuia.
Aristide, dacă ai ceva de comentat şi târtiţa îţi poate debita un drept la replică îl aştept cu interes. Prin poştă. Să nu care cumva să-ţi calce piciorul pe la redacţie că nu suport duhoarea de alcool. Hai pa!

Claudiu MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  02.07.2010. 07:32

Comentarii

sambotin
19.07.2010. 12:27

Să-ţi ţină D-zeu obiceiul. că bine le zici, dar ce folos..vorbim vorbe şi atât.Să fie adevărat că avem conducătorii pe care îi merităm!?...

MARIN POP
05.07.2010. 11:52

ASA DOMNULE MATEI CA BINE LE MAI ZICI.ASTEPT CU INTERES NR VIITOR SI ALTE COMENTARII LA ADRESA DEMERSULUI DOMNULUI TARANOI.........

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: