Mischie: N-am ştiut că am avut subalterni cu mentalitate nenorocită - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Mischie: N-am ştiut că am avut subalterni cu mentalitate nenorocită

Mischie: N-am ştiut că am avut subalterni cu mentalitate nenorocită

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Nicolae Mischie, a criticat din nou atitudinea şi faptele actualului şef al judeţului, Ion Călinoiu după ce o delegaţie de austrieci a venit să viziteze zonele montane, în vederea unor investiţii în turism, iar preşedintele consiliului judeţean nu a vrut să pună la dispoziţie o sală pentru discuţii şi nici să stea de vorbă cu aceştia. Nicolae Mischie spune că a făcut o adresă atât către Ion Călinoiu cât şi către subprefectul Constantin Dumitrescu, prin care le-a cerut pentru câteva ore să ocupe Sala Maură la Prefecturii Gorj, dar a primit un refuz de la fiecare.

„Am rămas cu un gust amar faţă de receptivitatea lui Ion Călinoiu şi a suprefectului Constantin Dumitrescu care s-au dovedit a fi pe dinafara problemelor pe care trebuie să le promoveze şi s-au dovedit a fi de o lipsă de ospitalitate şi respect vizavi de delegaţi. Am făcut o adresă şi către subprefect pentru a pune la dispoziţie sala. Ce răspuns dă individul: nu poate că nu ia dat dezlegare minstrul Dobre de la Bucureşti. Noi am făcut tot ce s-a putut ca acestă acţiune să fie una de succes, am fost salvaţi de domnul vicepreşedinte Grivei care ne-a primit la dumnealui în birou unde am chemat şi celelalte partide şi unde am discutat despre posibilitatea dezvoltării turismului şi a sporturilor de iarnă. Ion Călinoiu a refuzat şi a spus că dacă vor să meargă la el în birou dovedind că nu cunoaşte nimic despre normele protocolare şi nu aduce acestui judeţ niciun câştig printr-o asemenea atitudine”, a precizat Mischie.

Acesta spune că Ionel Manţog, liderul PD-L, a fost mai receptiv şi a participat la discuţii şi că îi pare rău că nu a ştiut ce fel de oameni a ţinut lângă el când conducea Consiliul Judeţean Gorj.

„Îmi pare rău că nu am ştiut pe perioada cât am fost preşedinte că am avut subalterni cu o asemenea mentalitate nenorocită şi răutăcioasă. Nu se poate să-i ceri să participe la discuţii şi o sală şi să răspundă pe invers”, a spus Nicolae Mischie. Cu toate acestea liderul PNG Gorj susţine că delegaţia a plecat plăcut impresionată de posibilităţile de investiţie în zona montană şi în sporturi de iarnă, fiind dispuşi să investească în acestă zonă, să valorifice apele termale din Gorj şi chiar să realizeze un aeroport la Târgu-Jiu, lucru despre care Mischie spune că este o necesitate pentru economia judeţului.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  06.04.2008. 00:40

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: