Arhivă - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Arhivă

Arhivă / 2019 / October

Octombrie, 2019
· Puscăria VIP-urilor! Milionari în euro și infractori celebri au venit să se libereze din Penitenciarul Tg-Jiu! (Dezvaluiri)
· Vărul primarului Romanescu s-a băgat și la contractul de 1 milion de dolari pentru întreținerea iluminatului public în Tg-Jiu (Dezvaluiri)
· Firma unui userist, abonată la lucrările cu bani publici ale unei primării liberale! Politicianul nu spune nu nici de la banii oferiți de pesediști (Dezvaluiri)
· Post de inspector ,“traficat” de două ori în zece luni, la Primăria Târgu-Jiu! Ultimul câștigătorul, puțin în medical (Dezvaluiri)
· Inspector de taxe și impozite de la Primăria Turceni, trimis în judecată pentru delapidare (Dezvaluiri)
· Bankwatch, asociația finanțată cu sute de mii de euro din străinătate, contestă acordurile de mediu pentru toate carierele CEO! Miliardarii americani Soros și Rockefeller, sume consistente în conturile ONG-ului! (Dezvaluiri)
· Fina deputatului Vâlceanu, promovată în funcție la Primăria Fărcășești pe votul soțului, consilier local! (Dezvaluiri)
· PSD Lupeni nu-l mai susține pe Doru Vișan ca director al Termocentralei Paroșeni! Secretarul de stat, văzut drept ,,omul PNL-ului” (Dezvaluiri)
· WC-ul de 100.000 de euro miroase a pușcărie! Primarul Ianăși i-a servit unui afacerist, împreună cu care este deja trimis în judecată pentru fapte de corupție, mai multe contracte din bani publici. Lucrările au fost abandonate, iar firma lui Mielușanu și-a mutat sediul în București (Dezvaluiri)
· De la un ONG, direct în Primăria lui Romanescu! Nevasta adjunctului inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, promovată psiholog la Stat (Dezvaluiri)
· Acuzații: Profesor suplinitor din Colegiul Tehnic Motru, promovat ilegal pe o funcție de informatician! Un inspector școlar a închis ochii în comisia de concurs (Dezvaluiri)
· Un inspector asistent de la Serviciul Urbanism al Primăriei Târgu-Cărbunești, inculpat într-un dosar de furt! Primarul Birău nu l-a suspendat din funcție (Dezvaluiri)
· Povestea halucinantă a hoților de lemne din zona Tismana. Legătura dintre pădurarul Oprițescu, reținut de poliție, și bărbatul spânzurat în grădina casei (Dezvaluiri)
· Procuror gorjean, ”paradit” de ”Portocală”: 4 ani cu executare! Cine l-a denunțat pentru mita de 260 de mii de euro (Dezvaluiri)
· Fiica unui consilier PNL, angajată pentru doar cinci zile în Primăria Arcani! (Dezvaluiri)
· Primar PSD, prins băut la volan! Poliția l-a lăsat fără carnet, el a contestat și conduce (Dezvaluiri)
· FUNCȚIE profitabilă! Un primar liberal și-a tapetat vila din Târgu-Jiu cu granit și marmură (Dezvaluiri)
· Orașul lui Romanescu pute! Primarul nu are soluții nici pentru mirosul de hoit de la groapa de gunoi și nici pentru putoarea de găinaț de cioară din Parcul Central! (Dezvaluiri)
· Stat în stat, la Direcția Publică de Patrimoniu! Concursuri, la secret, pe moșia lui Tătaru! (Dezvaluiri)
· Medicul condamnat pentru mită, reangajat la DGASPC Gorj! Radu Coiculescu, medic-șef la Centrul de îngrijire şi asistenţă Suseni (Dezvaluiri)
· Un sfert din Guvern, șefi de agenții, secretari de stat și funcționari ministeriali, la nunta fiului liderului PSD Gorj (Dezvaluiri)