Arhivă - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Arhivă

Arhivă / 2019 / May

Mai, 2019
· Primarul Romanescu a irosit trei sute de milioane pentru o aplicație copy-paste de pe care turiștii pot afla unde sunt WC-urile publice din oraș. Structurile de promovare turistică, aflate sub autoritatea primăriei, dețin un site similar (Dezvaluiri)
· Dreptatea umblă cu capul spart, la CEO! Locotenentul directorului Iacob, salvat de Corpul de Control (Dezvaluiri)
· Medic gorjean, dovedit, colaborator al Securității! (Dezvaluiri)
· Furt și sustragere! Avocatul și președintele Obștei Moșnenilor Colibășeni, cu cu plângere penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova! (Dezvaluiri)
· Liberalul Romanescu a pierdut 5000 de voturi din municipiu! Aproape 8700 de târgujieni au votat pentru PSD (Dezvaluiri)
· Consilierii locali au înghițit gălușca milionarului Zidărescu! Susținătorul primarului Romanescu a primit superficie pe trotuarul de la ”Mondial” și va cotiza la bugetul municipalității fabuloasa sumă de 1.000 de lei, anual (Dezvaluiri)
· La Ydail se dau ,,primele” de Paște, cu câteva zile înainte de alegeri! PSD a desfăcut și el portofelul la SE Rovinari (Dezvaluiri)
· Liceeni, în campanie cu domn’Director! Pe ultima sută de metri de campanie partidele din Gorj au scos din ranițe muniția electorală: MINORII și ROMII (Dezvaluiri)
· Ma chi sono? Cine sunt excursioniștii privilegiați din Primăria Municipiului care merg la Roma ca să fie mai aproape de Cosmos și mai departe de târgujieni (Dezvaluiri)
· BOMBĂ!!! Dian s-a tratat de șomaj cu o adeziune la PSD! A fost angajat de partid consilier al ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale (Dezvaluiri)
· ,,O să vă aranjez pe toți”! Șeful Secției 5, cercetat prealabil de superiori! Și-a tradus subalternii folosindu-se de lipsa comandantului Drăghia (Dezvaluiri)
· Angajări controversate la Primăria Tg-Jiu! Zidul unei școli din centrul orașului stă să pice! Romanescu e impasibil, a cumpărat calculatoare! (Dezvaluiri)
· Iordache a făcut paranghelie în Muzeul Județean, după excluderea lui Muja și Lădaru (Dezvaluiri)
· Subcomisar de la Poliția Rovinari, cu dosar penal pentru violență în familie! Polițistul, acuzat că și-a agresat soția pe holul unei școli (Dezvaluiri)
· Alianța PSD-ALDE, ușa prin care a intrat în Consiliul Județean nevasta lui Dian Popescu! Candidata a luat scrisul cu nota 5,8 (Dezvaluiri)
· Un lider de sindicat din CEO a tulit-o franțuzește! Nevasta îl așteaptă la proces, el, la miting, în Strassbourg (Dezvaluiri)
· Primarul Romanescu a bătut palma cu miliardarii orașului: amanetează parcările din Tg-Jiu pentru 3.000 de voturi. Iată detaliile afacerii! (Dezvaluiri)
· Directorul Direcției Silvice Gorj și-a plasat nevasta în subordinea șefului deconcentratelor! Nicoleta Cîrstoc, consilierul pe fond funciar al prefectului Florescu (Dezvaluiri)
· VIDEO: Aroganță sub geamul Direcției Regionale Antifraudă. Un samsar de mașini micționează pe toate autoritățile din Tg-Jiu! (Dezvaluiri)
· Firma de casă a primarului de Ionești a abandonat două investiții cu bani guvernamentali! Dispensarul uman lăsat în ruină, medicul lucrează fără acoperiș (Dezvaluiri)
· A reînceput urmărirea penală în dosarul ,,Pluta”! Rămân în picioare acuzațiile de delapidare și abuz în serviciu din Primăria Țicleni (Dezvaluiri)