Judecătoare de nota 2 - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Judecătoare de nota 2

Judecătoare de nota 2

Procurorii şi judecătorii gorjeni care au dorit să promoveze în cadrul unei instituţii de grad superior au susţinut pe 31 mai examenul la specialitatea pentru care a optat fiecare. Examenul de promovare, organizat de către Consiliul Superior al Magistraturii, se referă la funcţiile de execuţie şi magistraţii pot obţine avansarea cu plecarea efectivă la instituţia respectivă sau avansarea doar în grad, continuând să lucreze la instituţia unde sunt în prezent.

Notele obţinute de magistraţi nu au mai fost aşa spectaculoase ca în urmă cu trei ani, de această dată doar Elena Dafinescu, judecător la Judecătoria Novaci, a furnizat surpriza. Judecătoarea îşi dorea avansarea la Tribunalul Gorj şi a susţinut două probe, una teoretică, la dreptul familiei, unde a luat 5,90, şi una practică unde „a încasat” un 2.
Elena Dafinescu a concurat în urmă cu doi ani pentru şefia Judecătoriei Novaci însă nici atunci nu a rupt gura târgului retrăgându-se după prima probă la care luase abia un 5.
Cele mai mici note dintre ceilalţi magistraţi care au participat la concurs le-a obţinut judecătorul Ion Marin, de la Tribunalul Gorj, candidat pentru un loc la Curtea de Apel Craiova, 6,60 la proba teoretică, drept penal, respectiv 6 la proba practică. Alţi 12 judecători gorjeni au susţinut examen pentru promovarea în funcţii de execuţie, notele acestora fiind peste 7. De menţionat că magistratul Nicoleta Bădiţa din cadrul Judecătoriei Tg-Jiu, a obţinut a treia medie dintre cele primite de către judecătorii instanţelor arondate Curţii de Apel Craiova, 9,70.

Tot pentru promovarea în funcţii de execuţie au susţinut examen şi şase procurori gorjeni, cea mai mică medie fiind de 8,45.
În urmă cu trei ani, la un astfel de examen, prim procurorul de atunci al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Moţa, uluia justiţiabilii cu rezultatele sale 1,57 la Jurisprudenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului şi 1,80 la Jurisprudenţa Curţii Europene de Justiţie.
Mihai Popescu
mihai.popescu@scandaldegorj.ro


Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  11.06.2009. 23:40

Comentarii

Amaratu
15.12.2014. 23:23

Pentru o sentinta favorabila este ai greu sa gasesti gazda si sa-ti faci buletin de novaci decat sa gasesti o judecatoare pentru o sentinta favorabla......

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: