Arhivă - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Arhivă

Arhivă / 2019 / June

Iunie, 2019
· Fiul colonelului Țambrea, mutat de la Jandarmerie la Serviciul de Acțiuni Speciale al Poliției, în urma unei proceduri cel puțin dubioase. Șefii IPJ invocă legea privind Statutul cadrelor militare ale Ministerului Apărării Naționale (?!) (Dezvaluiri)
· MESAJE ROMANTICE!!! Primarul comunei Cîlnic, cercetat pentru hărțuire sexuală și abuz în serviciu! Dosarele, instrumentate de un procuror al PJ Târgu-Jiu, în cercetare la IPJ Gorj! (Dezvaluiri)
· ZERO performanță, 29.300 de lei salariu lunar! Murea s-a întors manager la Spitalul Rovinari după 84 de zile de concediu medical! (Dezvaluiri)
· Condamnat cu suspendare pentru acte falsificate, angajat registrator medical la Spitalului Târgu-Cărbunești! (Dezvaluiri)
· Oamenii lui Iordache! Secretar de stat în Ministerul Energiei, cu experiență în vânzarea de butelii și termopane! Rotaryanul Mănescu, pe turnantă, pentru un post de supraveghetor la CEO! (Dezvaluiri)
· Secretarul Primăriei Târgu-Cărbunești, o lună cu ordin de protecție față de soție! (Dezvaluiri)
· Fotografii apocaliptice! Un șef din Penitenciarul Târgu-Jiu, urmărit penal pentru furt și distrugere! (Dezvaluiri)
· Apa consumată GRATIS din puțurile CEO, cu cinci ani în urmă, se cere plătită! 1400 de gospodării din Fărcășești, afectate (Dezvaluiri)
· Un DECENIU de judecată! Terenul unui septuagenar din Cîlnic, luat ,,cu japca” de primarul bun de plată (Dezvaluiri)
· Sfidare totală la adresa alegătorilor! Aleșii locali și judeteni nu și-au depus rapoartele de activitate, deși legea îi obligă! (Dezvaluiri)
· Fost inspector șef adjunct, uns purtător de cuvânt la Aparegio SA! (Dezvaluiri)
· Milionarul Iordache și-a băgat firmele în Rabla! Ajutor de minimis, numai pentru Ydail Construct și Romstrade SA (Dezvaluiri)
· Afaceristul Rîsu de la Tehnoinstal SRL, trimis în judecată pentru ucidere din culpă! Riscă închisoarea de la 1-5 ani (Dezvaluiri)
· Gardul unui local, făcut cu mineri ai CEO! Subalternii unui adjunct șef de sector de la Cariera Roșiuța, surprinși la muncă la cârciuma inginerului (Dezvaluiri)
· Lotul Păsărin, trimis pentru a doua oară în judecată și pentru fals intelectual! Unul dintre inculpați, șef la Minprest (Dezvaluiri)
· Mahalagiul Mărtescu! Deputatul Weber, ISJ Gorj și primarul Nioață, impasibili la comportamentul și limbajul vulgar al unui ”profesor”! (Dezvaluiri)
· Apartamentul din Târgu-Jiu al consilierului ministrului Comunicațiilor, scos la licitație publică! 21 de persoane se înghesuie să cumpere locuința lui Dian Popescu (Dezvaluiri)
· Reabilitare scumpă a la Bălțoi, cu materiale ieftine! Școala din Șomănești, trainică numai financiar (Dezvaluiri)
· Iată lista completă a aleșilor locali și funcționarilor din Primăria Tg-Jiu care s-au plimbat prin Roma, pe bani europeni! (Dezvaluiri)
· Jurista Primăriei Stănești a luat nota 1 la concursul pentru postul de secretar! Contractul ei de consultantă cu instituția publică nu s-a întrerupt (Dezvaluiri)
· Lovitură PENALĂ pentru primarul Jurebie! Dipensarul și casa de cultură din Săcelu, vândute de edil la preț de cotețe, revin primăriei (Dezvaluiri)